4 φωτογραφίες »

Ποιο Hyundai i10 ταιριάζει στις ανάγκες σου;

48.864 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποια έκδοση κινητήρα να επιλέξω; Το Hyundai i10 έχει εδραιωθεί ως μία αγαπημένη επιλογή mini αυτοκινήτου πόλης, συνδυάζοντας ευελιξία, ευρυχωρία και μοντέρνο σχεδιασμό. Εσύ ποιο διαλέγεις;

Τρεις γενιές Hyundai i10 έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, με την πιο πρόσφατη να κάνει την εμφάνισή της το καλοκαίρι του 2019. Το αυτοκίνητο πόλης των Νοτιοκορεατών εντάσσεται στην κατηγορία των mini, έχοντας κερδίσει τον δικό του χώρο στις προτιμήσεις του κοινού στην ελληνική αγορά. Ως ένα city car με compact διαστάσεις που συνδυάζει εύκολη οδήγηση και πρακτικό χαρακτήρα, το Hyundai i10 λανσάρεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων και εκδόσεων εξοπλισμού. Ας δούμε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Νεανικό και μοντέρνο design
Η τελευταία γενιά Hyundai i10 με μήκος 3,67 μέτρων διατηρεί το δυναμικό της προφίλ, ενώ με το έξτρα πλάτος υιοθετεί την φιλοσοφία «Go Big».  Η επιθετική τάση των σύγχρονων μοντέλων της νοτιοκορεατικής μάρκας αποτυπώνεται στην φαρδιά μαύρη μάσκα Cascading grille, τους ανάγλυφους προβολείς και την «νεύρωση» στο καπό. Το μοντέρνο εξαγωνικό μοτίβο σε διάφορα σημεία του αμαξώματος αποτελεί μία ενδιαφέρουσα στυλιστική επέμβαση. Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να κάνουμε στην Ν-Line έκδοση, με μικρές λεπτομέρειες, κυρίως κόκκινου χρώματος, να προσδίδουν το σπορ στοιχείο.

Εσωτερικό: Στιβαρό με κομψότητα
Φρεσκάδα και ευχάριστη αίσθηση αποπνέει το μοντέρνο δίχρωμο εσωτερικό του Hyundai i10. Τα πλαστικά είναι μεν σκληρά, όπως συνηθίζεται στην μίνι κατηγορία, ξεχωρίζουν, ωστόσο, για το φινίρισμα και την καλή συναρμολόγησή τους. Εργονομικά το πρόσημο είναι θετικό, ενώ σε επίπεδο τεχνολογίας υπάρχουν σημαντικές ανέσεις. Συνολικά, προσφέρονται πέντε διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού (Fresh, Style, Premium, Distinctive, N Line). Η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό διατίθεται από την δεύτερη έκδοση Style, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό παρέχονται όλες οι απαραίτητες ανέσεις. Αν πάντως επιλέξει κανείς την έκδοση Style, πέρα από την αναβάθμιση του infotainment, κερδίζει σε σχέση με την βασική, κάμερα οπισθοπορείας και ηλεκτρικούς καθρέπτες, μεταξύ άλλων.

Άνετο με κορυφαίο χώρο αποσκευών
Παρόλο που είναι μοντέλο mini, το Hyundai i10 παρέχει ανώτερης κατηγορίας χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Ενδεικτικό είναι πως φιλοξενούνται, δίχως δυσκολίες, τέσσερις επιβάτες, ακόμη και ανώτερου από τον μέσο όρο αναστήματος. Αντίστοιχες θετικές εντυπώσεις αποκομίζουμε και στον χώρο των αποσκευών. Με χωρητικότητα 252 λίτρων, το Hyundai i10 λογίζεται ως ένα κορυφαίο της κατηγορίας του. Σημαντικά πλεονεκτήματα, ο διπλός πάτος και το χαμηλό συγκριτικά με προηγούμενη γενιά κατώφλι φόρτωσης.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center