Οικογενειακό Ford Focus ή SUVάκι Puma στα ίδια λεφτά και άλογα;
2 Φωτογραφίες »

Οικογενειακό Ford Focus ή SUVάκι Puma στα ίδια λεφτά και άλογα;

39.934 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2024)

- To Focus έχει καλύτερους χώρους για επιβάτες, για αποσκευές το Puma
- Κάθεσαι ψηλά στο Puma, βλέπεις τον δρόμο και κινείσαι ευκολότερα στην πόλη
- Το Focus είναι πιο χαμηλό και σπορ
- Το Focus έχει τη νέα οθόνη των 13,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα

To Focus έχει καλύτερους χώρους για επιβάτες, για αποσκευές το Puma

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο του Focus του δίνει την δυνατότητα να προσφέρει περισσότερους χώρους στους πίσω επιβάτες. Συγκεκριμένα, προσφέρει 16 εκατοστά «αέρα» για τα πόδια των επιβατών και παράλληλα, μπορεί να μεταφέρει με περισσότερη άνεση έναν τρίτο ενήλικα επιβάτη στο πίσω κάθισμα. Το Puma από την άλλη έχει πορτ-μπαγκάζ 538 λίτρων, νούμερο κορυφαίο για ολόκληρη την κατηγορία των μικρών SUV και μεγαλύτερο από αυτόν του Focus. 

Κάθεσαι ψηλά στο Puma, βλέπεις τον δρόμο και κινείσαι ευκολότερα στην πόλη

Ως μικρό SUV, το Puma επιτρέπει στον οδηγό να κινείται με ευκολότερη άνεση μέσα στην πόλη χάρη στην υψηλότερη θέση οδήγησης που του επιτρέπει να έχει καλύτερη ορατότητα ενώ κυκλοφορεί στα στενά της πόλης. H μεγαλύτερη απόσταση που έχει απόσταση από το έδαφος, επιτρέπει επίσης στο Puma να πατήσει στο χώμα πιο εύκολα.

Το Focus είναι πιο χαμηλό και σπορ

Το Focus είναι ένα «παραδοσιακό» οικογενειακό hatchback, το οποίο φημίζεται για την ποιότητα κύλισης του και τα κρατήματά του, ενώ το τιμόνι του είναι κοφτερό, ακριβές και δίνει πλούσια πληροφόρηση στον οδηγό. Με λίγα λόγια, αν και το Puma είναι επίσης στριφτερό, ο οδηγός θα απολαύσει περισσότερο το Focus σε μια στροφοδιαδρομή και αυτό μετράει σε όσους δεν θέλουν να κινούνται απλά από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β.

Το Focus έχει τη νέα οθόνη των 13,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα

Το ανανεωμένο Focus λαμβάνει στο εσωτερικό του τη νέα οθόνη αφής των 13,2 ιντσών για την υποστήριξη του συστήματος infotainment SYNC4 της Ford που είναι τώρα πιο έξυπνο και πιο φιλικό και χρηστικό για τον οδηγό και τους επιβάτες. Αντίθετα, η αντίστοιχη οθόνη στο Puma είναι 8 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις.

Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε την σύγκρισή μας ανάμεσα στο Ford Puma ST-Line X και στο Ford Focus ST-Line X στα ίδια λεφτά που έχουν ως κοινό στοιχείο τον ήπια υβριδικό 1.000άρη EcoBoost των 155 ίππων σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο της μάρκας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Εμφάνιση: Χαμηλό και κομψό το Focus, ψηλό και περιπετειώδες το Puma
Σελίδα 3Εσωτερικό: Περισσότεροι χώροι για τους επιβάτες το Focus, μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ το Puma
Σελίδα 4Κινητήρες και οδική συμπεριφορά
Σελίδα 5H γνώμη μας
ford
SEAT