Διαθέσιμα με έκπτωση έως 4.500 ευρώ τα VW Tiguan και T-Roc

9.029 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2024)
Διαθέσιμα με έκπτωση έως 4.500 ευρώ τα VW Tiguan και T-Roc

- Volkswagen Deals για Tiguan και T-Roc για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
- Έως 3.000 ευρώ πιο φθηνό το T-Roc, ξεκινάει από τα 25,5 χιλιάρικα
- Το Tiguan έχει έκπτωση έως 4.500 ευρώ

Volkswagen Deals για Tiguan και T-Roc για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα

Όφελος που φτάνει έως τα 4.500 ευρώ περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα με όνομα «Volkswagen Deals» της ελληνικής αντιπροσωπείας της γερμανικής μάρκας που έχει στόχο να κάνει την απόκτηση των Tiguan και T-Roc πιο προσιτή από ποτέ. Η έκπτωση αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο της Kosmocar και ισχύει μέχρι τα τέλη του Απριλίου. Τόσο η απόκτηση του SUV πόλης, το T-Roc, όσο και αυτή του οικογενειακού SUV, του Tiguan συνοδεύονται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Όφελος που φτάνει έως τα 4.500 ευρώ περιλαμβάνει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με όνομα «Volkswagen Deals» της ελληνικής αντιπροσωπείας και έχει στόχο να κάνει την απόκτηση των Tiguan και T-Roc πιο προσιτή. Η έκπτωση αφορά τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο της Kosmocar και ισχύει μέχρι τα τέλη του Απριλίου. Τόσο η απόκτηση του SUV πόλης, του T-Roc, όσο και αυτή του οικογενειακού SUV, του Tiguan συνοδεύονται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Έως 3.000 ευρώ πιο φθηνό το T-Roc, ξεκινάει από τα 25,5 χιλιάρικα

Το T-Roc είναι ένα από τα τρία μικρά SUV στην γκάμα της Volkswagen, τα άλλα είναι το T-Cross και το Taigo, και ξεχωρίζει χάρη στη μεγάλη καμπίνα που ικανοποιεί τους πίσω επιβάτες, αφού διαθέτει αρκετό χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια τους (6 εκ.) αλλά και πορτ-μπαγκάζ άνω του μέσου όρου με 445 λτ.. Η ποιότητα κατασκευής είναι στις top της κατηγορίας με τη συναρμογή να παίρνει άριστα, ενώ στο κομμάτι της τεχνολογίας, θα βρούμε 2 οθόνες 8 ιντσών, οι οποίες όμως μεγαλώνουν στις πιο πλούσιες εκδόσεις. 

To Τ-Roc προσφέρεται με όφελος έως 3.000 ευρώ ανάλογα την έκδοση. Οι τιμές του ξεκινούν από 25.600 ευρώ (έκπτωση 2.300 ευρώ σε αυτή την περίπτωση) με τον 1.000άρη TSI κινητήρα απόδοσης 116 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων στο εξοπλιστικό επίπεδο Life. Το T-Roc διατίθεται επίσης στα 150 και 190 άλογα σε βενζίνη αλλά και σε diesel με 2λιτρο μοτέρ 150 ίππων.

Το Tiguan έχει έκπτωση έως 4.500 ευρώ

To Volkswagen Tiguan είναι εδώ και χρόνια ένα από τα μοντέλα που προσελκύουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Όπλα του είναι η επιβλητική του σχεδίαση, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό, η καλή οδηγική αίσθηση και το σταθερό πάτημά του στην άσφαλτο που προσφέρει. Στα θετικά του βρίσκεται και η ευρύχωρη καμπίνα που προσφέρει 18,8 εκ. χώρο για γόνατα επιβατών, το πορτ-μπαγκάζ που φτάνει τα 615 λτ, η εξαιρετική ηχομόνωση και ο hi-tech προσανατολισμός της.

Το Tiguan προσφέρεται με όφελος που φτάνει έως 4.500 ευρώ, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 29.900 ευρώ (περιλαμβάνεται 2.000 ευρώ έκπτωση) για το Tiguan με τον 1.500άρη turbo των 150 ίππων στο βασικό εξοπλιστικό επίπεδo Life. Διαθέσιμη με έκπτωση είναι και μια Plug-in υβριδική έκδοση με ισχύ 245 άλογα.

Mercedes
KIA