Η εταιρεία Auto Profit είναι μια σύγχρονη αντιπροσωπεία εμπορίας αυτοκινήτων με πάνω από 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας

Από το 1994 πιστοί στο όραμα της Renault για εξέλιξη

1505 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Auto Profit είναι μια σύγχρονη αντιπροσωπεία εμπορίας αυτοκινήτων Renault, Dacia με πάνω από 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας.

Ιδρύθηκε το 1994 και εδρεύει στο νούμερο 294 της Λεωφόρου Συγγρού, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1123 τετραγωνικών μέτρων.

Kοινοποίησε το »


Ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία στον χώρο, η οποία εισήγαγε καινούργια αυτοκίνητα Suzuki με πελάτες εκτός λιανικής πώλησης και πιο συγκεκριμένα μεγάλες, επώνυμες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων όπως Hertz, Avis και Europcar.

Από το 2011 δραστηριοποιείται στην εισαγωγή δικύκλων και τετράκυκλων οχημάτων με ειδίκευση στα UTV side by side. Επιπρόσθετα, είναι μέλος του δικτύου Renault - Dacia από το 2015 και αντίστοιχα του δικτύου SsangYong από το 2016.

Στην Auto Profit θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα καινούργιων οχημάτων Renault, Dacia (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών) αλλά και επιλεγμένα μεταχειρισμένα.

Στην Auto Profit θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα καινούργιων οχημάτων Renault, Dacia και Suzuki, επαγγελματικών και επιλεγμένα μεταχειρισμένα


Οι λέξεις αξιοπιστία, σεβασμός και ποιότητα είναι συνώνυμες της επιχείρησης, η οποία επίσης προσφέρει ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές και 2 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα της.

Αποκτήστε το Renault Clio με μια μοναδική προσφορά  

Mοναδική προσφορά της Auto Profit με επιπλέον έκπτωση 300 ευρώ, 15% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 84 μήνες.

 

H καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε το νέο σας Renault Clio είναι τώρα, χάρη στην μοναδική προσφορά της Auto Profit. Επιπλέον έκπτωση 300 ευρώ, 15% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 84 μήνες με επιτόκιο 3,9%. Επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά, εξασφαλίζοντας ένα πραγματικά μεγάλο κέρδος, έως 30.4.

Kοινοποίησε το »

Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ