Με βάση το νέο τρόπο αξιολόγησης των αυτοκινήτων, το auto Τρίτη παρουσιάζει 5 από τα κορυφαία μικρά diesel μοντέλα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με βάση το νέο τρόπο αξιολόγησης των αυτοκινήτων, το auto Τρίτη παρουσιάζει 5 από τα κορυφαία μικρά diesel μοντέλα.

5 μικρά diesel με κινητήρα 1,2-1,4 λτ.

82.268 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2012)

Ποια είναι τα καλύτερα μικρά diesel; Το auto Τρίτη με βάση την νέα και προσαρμοσμένη στο σήμερα, αξιολόγησή του, έρχεται για να δώσει την πλέον πειστική απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα!

Εδώ και πολλά χρόνια, το auto Τρίτη αξιολογεί και βαθμολογεί κάθε καινούργιο αυτοκίνητο που έρχεται στην αγορά βασιζόμενο, τόσο στις μετρήσεις του ειδικού του τμήματος, όσο και στην αξιολόγηση των συντακτών-δοκιμαστών του. Σήμερα και με τα νέα δεδομένα της εποχής να έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας, το auto Τρίτη επαναξιολόγησε όλα τα αυτοκίνητα του κέντρου δοκιμών του και ξεκινώντας από την πλέον δημοφιλή κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, σας παρουσιάζει 5 από τα καλύτερα μικρά diesel με κινητήρες από 1,2 έως 1,4 λτ.
Η νέα αξιολόγηση του auto Τρίτη
Στη νέα αξιολόγηση του auto Τρίτη τα δεδομένα αλλάζουν και πλέον, η γνωστή βαθμολόγια ανά τομέα από 0 έως 10 (κακό έως κορυφαίο), πολλαπλασιάζεται με ένα συντελεστή βαρύτητας από 1 έως 5. Το τελικό αποτέλεσμα των πράξεων αυτών, είναι αυτό που καθορίζει τελικά την ανώτατη αξιολόγηση κάθε μοντέλου, με το άριστα που μπορεί να έχει πλέον ένα νέο μοντέλο, να είναι το 200. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center