Υπάρχουν μερικές εταιρείες ελαστικών (ή και έμποροι) που παρέχουν extra ασφάλιση και αντικαθιστούν το ελαστικό ακόμη και όταν φταίει ο οδηγός.

Τα ελαστικά έχουν εγγύηση. Κάποια ακόμη και όταν «φταις»

80.045 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλές από τις εταιρείες ελαστικών, αλλά και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πλέον (π.χ. η Kosmocar στα Audi, Skoda και VW) καλύπτουν τον οδηγό με εγγύηση ελαστικών. Η εγγύηση αυτή διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, ωστόσο όλες φροντίζουν να καλύπτουν τα ελαστικά τους με γραπτή εγγύηση. Η εργοστασιακή αυτή εγγύηση έχει είτε χρονική διάρκεια, που συνήθως είναι από δύο έως πέντε έτη, είτε διάρκεια χρήσης που αυτή κυμαίνεται έως 50.000 συνήθως χιλιόμετρα και αφορά περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει κατασκευαστική ατέλεια ή αστοχία υλικού.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές εταιρείες ελαστικών (ή και έμποροι) που παρέχουν extra ασφάλιση και αντικαθιστούν το ελαστικό ακόμη και όταν φταίει ο οδηγός, π.χ. πατήσει γυαλιά, καρφί κτλ. Φυσικά, η ασφάλιση αυτή ισχύει για λιγότερο χρονικό διάστημα (συνήθως 12 μήνες ή 15.000 χλμ.). ¶ρα, όταν θα έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, πρέπει οπωσδήποτε να ρωτήσετε τι εγγύηση έχουν και αν συνοδεύεται με κάποια επιπλέον ασφάλιση…

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center