5 WOW τεχνολογίες στην νέα Mercedes EQE

5 WOW τεχνολογίες στην νέα Mercedes EQE

3.116 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν θεωρείται τυχαία η «baby EQS». Πατώντας πάνω στην πετυχημένη συνταγή της κορυφαίας ηλεκτρικής ναυαρχίδας η νέα Mercedes EQE ξεχωρίζει για την super πολυτέλεια, τις κορυφαίες τεχνολογίες και το αδιαμφισβήτητο οικολογικό της αποτύπωμα.

Η «baby EQS» με τις super τεχνολογίες

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου η Mercedes εμπλούτισε την ήδη «γεμάτη» γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της με μία νέα premium ηλεκτρική λιμουζίνα. Η έλευση της Mercedes EQE, της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης της κλασικής E-Class, ήρθε να προσθέσει μία ακόμη επιλογή στο ηλεκτρικό «χαρτοφυλάκιο» της εταιρείας. Μία επιλογή που θα ανταγωνιστεί μοντέλα της κατηγορίας όπως το Tesla Model S και το επερχόμενο Audi A6 e-tron. Για αρχή παρουσιάστηκε η έκδοση EQE 350 η οποία αποδίδει 292 ίππους, 530 Nm ροπής και υπόσχεται αυτονομία έως και 660 χιλιόμετρα.

Ενώ περιμένουμε την «αποκρυπτογράφηση» και των άλλων εκδόσεων της ηλεκτρικής μπερλίνας, πρέπει να εστιάσουμε στην... εξαιρετική συστατική τους επιστολή. Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας, η Mercedes EQS, αποτελεί βάση για την κατασκευή της EQE, καθώς μεταξύ άλλων τα δύο μοντέλα βασίζονται στην premium ηλεκτρική πλατφόρμα EVA2.

Η μικρότερων διαστάσεων Mercedes EQE θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στους προσεχείς μήνες του 2022. Ως τότε, πάμε να γνωρίσουμε 5 WOW τεχνολογίες της της... baby EQS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN