" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο ανανεωμένο Corsa πρόκειται να υιοθετήσει την στιλ-ADAM μάσκα.

Το πίσω τμήμα του μικρού γερμανικού μοντέλου δεν θα έχει «τρομακτικές» αλλαγές.

Αέρας ανανέωσης για το Opel Corsa

Διαβάστηκε από 6967 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/2/2014

Πρόσφατα, η Opel ανακοίνωσε πως το ανανεωμένο Corsa θα βασίζεται πάνω σε νέα πλατφόρμα της GM, ενώ το μικρό μοντέλο είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Παρισιού τον Σεπτέμβρη.

 
Το ανανεωμένο Opel Corsa βρίσκεται σε κατάσταση δοκιμών, μιας και κατάσκοποι από τον χώρου του αυτοκινήτου συνάντησαν το μικρό μοντέλο να κυκλοφορεί από μηχανικούς της γερμανικής φίρμας για να τελειοποιηθεί, ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή του. Εξωτερικά,  το ανανεωμένο Corsa πρόκειται να υιοθετήσει την στιλ-ADAM μάσκα με τη μεγάλη γρίλια και τα γνώριμα φωτιστικά σώματα. Το πίσω τμήμα του μικρού γερμανικού μοντέλου δεν έχει «τρομακτικές» αλλαγές, ωστόσο στο αναβαθμισμένο εσωτερικό του θα συναντήσουμε νέο τιμόνι, καλύτερης ποιότητας υλικά κατασκευής και καλύτερο ηχοσύστημα.

Για το μηχανολογικό σύνολο με το οποίο θα εφοδιάζεται το Opel Corsa facelift δεν έχουμε καμία ενημέρωση, αλλά το πιθανότερο είναι να συναντήσουμε κάτω από το καπό του τον νέο 3κύλινδρο 1.000 κ.εκ. SIDI τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 90 και 115 ίππους. Τελικά, το ανανεωμένο Corsa ενδέχεται να παρουσιαστεί νωρίτερα απ ότι αναμέναμε, αφού μέσα στο 2014 και συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβρη να βρίσκεται στο περίπτερο της γερμανικής φίρμας.