Αγωνιστικό, ηλεκτρικό, pick-up ετοιμάζει η Ford για το Pikes Peak

2.806 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2024)
Αγωνιστικό, ηλεκτρικό, pick-up ετοιμάζει η Ford για το Pikes Peak

- Το ανακοίνωσε ο CEO σε δεξίωση της Ford
- Χαμηλού ύψους, πλατύ και με μεγάλη αεροτομή
- Ίσως να είναι έκδοση του Ford Lightning Switchgear

Το ανακοίνωσε ο CEO σε δεξίωση της Ford

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης της Ford στο Charlotte για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2024, ο CEO της εταιρίας, Jim Farley, αποκάλυψε ότι ετοιμάζουν ένα νέο ηλεκτρικό pick-up για να αντιμετωπίσει τον αγώνα ανάβασης Pikes Peak. Τίποτα περαιτέρω δεν αναφέρθηκε, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται να ανήκει στην οικογένεια των F-Lightning.

Χαμηλού ύψους, πλατύ και με μεγάλη αεροτομή

Η Ford μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα-teaser του επερχόμενου αγωνιστικού, η οποία έδειχνε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου κάτω από ένα μεγάλο κάλυμμα. Μοιάζει να έχει αμάξωμα χαμηλού ύψους, πλατύ και με μια μεγάλη αεροτομή πίσω, που θυμίζει λίγο σε σχήμα αυτή του ηλεκτρικού SuperVan 4.2 της εταιρίας.

Ίσως να είναι έκδοση του Ford Lightning Switchgear

Το νέο αγωνιστικό, ηλεκτρικό pick-up της Ford μπορεί να είναι μια έκδοση του Lightning Switchgear, που η Ford είχε κατασκευάσει για να δοκιμάσει τις επιδόσεις ενός ηλεκτρικού pick-up εντός και εκτός δρόμου. Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι το F-150 θα έχει υψηλότατες επιδόσεις. Η φετινή ανάβαση Pikes Peak θα λάβει χώρα στις 23 Ιανουαρίου και αναμένουμε ότι το F-150 θα είναι έτοιμο έως τότε να ανταπεξέλθει. 

ford
NISSAN