Ακρόπολις: Ημέρα και όχι νύχτα η ειδική «Βωξίτες»

Ακρόπολις: Ημέρα και όχι νύχτα η ειδική «Βωξίτες»

4.282 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2022)

Αλλαγή προέκυψε στο πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις 2022, καθώς η ειδική διαδρομή «Βωξίτες», έπειτα από παρέμβαση της FIA θα γίνει εν τέλει ημέρα και όχι νύχτα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί!

Υπό το φως του ήλιου η ειδική «Βωξίτες»

Με μία αλλαγή στο πρόγραμμα θα διεξαχθεί το επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την οργανωτική επιτροπή του Ράλλυ, έπειτα από παραίνεση της FIA η ειδική διαδρομή «Βωξίτες», που αρχικά προγραμματιζόταν να ξεκινήσει μετά τη δύση του ηλίου, θα διεξαχθεί τελικά με το φως της ημέρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θετική και η Οργανωτική Επιτροπή του Ακρόπολις

Η Οργανωτική Επιτροπή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, συμμερίστηκε την ανησυχία που εξέφρασε η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) για τη διεξαγωγή νυχτερινής ειδικής διαδρομής και έτσι προχώρησε στην αλλαγή του ωραρίου, από την οποία δεν επηρεάζεται σε άλλο σημείο ο αγώνας.

Άλλαξαν τα δεδομένα μετά το Ράλλυ Κένυας

Σημειώνεται, ότι η σχεδίαση του αγώνα ήταν γνωστή στη FIA από τον Μάρτιο. Ωστόσο, η διεξαγωγή του Ράλλυ Κένυας, ανέδειξε ορισμένα ζητήματα από το συνδυασμό χωμάτινου οδοστρώματος- αυξημένης σκόνης, προσθέτοντας ανησυχία στην Επιτροπή WRC, καθώς σε νυχτερινές συνθήκες τέτοια θέματα εντείνονται.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
Audi