Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Peugeot και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Peugeot και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεπίσημα σχέδια αποκρυπτογραφούν το νέο Peugeot 3008

8.140 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2022)

Η Peugeot βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης του 3008 της επόμενης γενιάς και τα πρώτα σχέδια που μας προϊδεάζουν για την εξωτερική του εμφάνιση ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ετοιμάζεται το νέο 3008

Τα πρώτα κατασκοπευτικά πλάνα του Peugeot 3008 της νέας γενιάς να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης έκαναν την εμφάνισή τους πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαιώνοντας πως η γαλλική φίρμα ετοιμάζει την αντικατάσταση του τρέχοντος. Οι εικόνες όμως δεν παρουσίασαν τίποτα από το σχεδιασμό του 3008 νέας γενιάς, με αποτέλεσμα το κενό να καλύψουν ανεξάρτητα σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεπίσημα σχέδια αποκρυπτογραφούν την εμφάνιση του

Συγκεκριμένα οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa αποκρυπτογραφούν την εμφάνιση του νέου crossover πολύ πριν από το επίσημο ντεμπούτο. Όπως βλέπουμε το Peugeot 3008 στα σχέδια υιοθετεί τις στιλιστικές τάσεις που παρατηρούνται σε άλλα μοντέλα της μάρκας που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα. Το 3008 διαθέτει μάσκα που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς, ενώ βλέπουμε και τους LED «κυνόδοντες» που κατεβαίνουν. Ένα μεγάλο άνοιγμα για να περνάει ο αέρας καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος χαμηλά του προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος έχει έναν ογκώδη διαχύτη που βρίσκεται κάτω από μια απλή σε σχεδίαση πίσω πόρτα και μοντέρνα φωτιστικά σώματα. Τέλος η πίσω κολόνα έχει λάβει κεκλιμένη σχεδίαση, θυμίζοντας κάτι από το 408 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Βενζίνη, plug-in και ηλεκτρικό

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Peugeot θα προσφέρει το crossover με βενζίνη, plug-in υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα. Φυσικά όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερα στοιχεία (και για την απόδοσή τους) θα κυκλοφορούν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda