Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο VW Tiguan
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο VW Tiguan

23.081 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2023)

Η νέα, τρίτη γενιά του Volkswagen Tiguan πιάστηκε στα πράσα σε δοκιμές εξέλιξης σχεδόν χωρίς καμουφλάζ δίνοντας μια πολύ καλή γεύση για το στιλ του νέου οικογενειακού SUV. Μεγαλύτερο, με mild hybrid κινητήρες βενζίνης και diesel, ρίχνει «άκυρο» σε ηλεκτρική έκδοση.

Τρίτη γενιά Tiguan: Με στιλ Golf Mk8

Από την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς του VW Tiguan, το 2007, περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια Tiguan συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης γενιάς απορροφήθηκαν στις αγορές της Ευρώπης. Πλέον, η Volkswagen εργάζεται πάνω στη νέα, τρίτη γενιά του Tiguan, που θα αποτελέσει και το τελευταίο SUV της γερμανικής μάρκας με κινητήρες βενζίνης και diesel, πριν το οριστικό πέρασμα στα ηλεκτρικά. Με σχεδιαστική έμπνευση από Golf 8, το νέο Tiguan μπορεί να έχει κάπως συντηρητικές αλλαγές στο ντιζάιν, όπως άλλωστε συνηθίζεται στα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, σύμφωνα πάντα με όσα αποκαλύπτονται από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών και δημοσιεύθηκαν στο γερμανικό Auto Motor und Sport.

Οι διαστάσεις του νέου Tiguan υπολογίζεται πως θα είναι ελαφρά αυξημένες, παρόλο που βασίζεται στο δάπεδο MQB του γερμανικού Ομίλου, ενώ σε μια προσπάθεια να τονώσουν το δυναμισμό του έχουν σχεδιαστεί μεγαλύτεροι και πιο επιθετικοί αεραγωγοί. Η μικρότερη γρίλια θυμίζει αρκετά αυτή του Golf, ενώνοντας τα νέα φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος φέρεται να έχει μια πιο κάθετη σχεδίαση με πιο ρέουσες γραμμές.


Στο πίσω μέρος το νέο VW Tiguan υιοθετεί μια πιο κάθετη σχεδίαση.

Στο πίσω μέρος το νέο VW Tiguan υιοθετεί μια πιο κάθετη σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center