Αποσύρεις το παλιό σου ΙΧ και παίρνεις ετοιμοπαράδοτο Opel

Αποσύρεις το παλιό σου ΙΧ και παίρνεις ετοιμοπαράδοτο Opel

18.071 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2024)

- Με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
- Το πρόγραμμα αφορά τους κατόχους ΙΧ όλων των μαρκών.
- Μάξιμουμ όφελος 3.500 ευρώ, ετοιμοπαράδοτα τα μοντέλα.
- Στο πρόγραμμα το Corsa, αλλά και τα SUV της μάρκας.

Με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Η Opel εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να αποκτήσουν άμεσα νέο, ετοιμοπαράδοτο μοντέλο. Έως και τα 3.500 ευρώ μπορεί να φτάσει το όφελος. Με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση συνοδεύονται όλα τα μοντέλα.

Το πρόγραμμα αφορά τους κατόχους ΙΧ όλων των μαρκών

Μέσω του νέου προγράμματος, η Opel δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου, όπως ισχυρίζεται, να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξΆ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του ιδιοκτήτη του οχήματος, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία.

Μάξιμουμ όφελος 3.500 ευρώ, ετοιμοπαράδοτα τα μοντέλα

Σύμφωνα με τη μάρκα, το όφελος για όσους επιλέξουν το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Παράλληλα, σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, οπότε ο ενδιαφερόμενος αποκτά άμεσα το νέο του αυτοκίνητο.

Στο πρόγραμμα το Corsa, αλλά και τα SUV της μάρκας

Μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης τα SUV της Opel. Το Mokka, το Crossland και το Grandland.

test center
KIA