Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το DNA των αυτοκινήτων της Rolls Royce κρύβεται στο μοτο του H. Royce: «Πάλεψε για την τελειότητα σε ότι και αν κάνεις. Πάρε το καλύτερο που υπάρχει και κάντο καλύτερο. Και αν δεν υπάρχει, σχεδίασέ το»

Τα μοντέλα της Bentley διατηρούν ακέραια στο πέρασμα του χρόνου τα κορυφαία χαρακτηριστικά πολυτέλειας, τεχνολογίας, επιδόσεων και μοναδικότητας

η Aston Martin άντεξε γιατί τα μοντέλα της ανέκαθεν ήταν ξεχωριστά χάρη στο συνδυασμό κομψότητας, σπορ χαρακτήρα, συγκλονιστικών επιδόσεων και υψηλής τεχνολογίας

Aston Martin vs Bentley vs Rolls Royce

5.225 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν είναι τρεις ακόμη μπράντες αυτοκινήτου. Aston Martin, Bentley και Rolls Royce είναι οι υπέρτατες εκφάνσεις του αυτοκινητικού status, οι απόλυτοι θεματοφύλακες της τετράτροχης πολυτέλειας. Κάθε μία όμως την προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο.

Θεματοφύλακας: Αυτός, που προασπίζεται την ύπαρξη και την συνέχεια ενός πράγματος, μιας κατάστασης, μιας φιλοσοφίας. Ο θεματοφύλακας των λαϊκών παραδόσεων λόγου χάρη. Αν μιλάμε για την premium αυτοκίνηση, τότε οι θεματοφύλακες είναι τρεις κατασκευαστές: H Αston Martin, η Bentley και η Rolls Royce, οι οποίες για 100 και πλέον χρόνια έχoυν συνδέσει το DNA και το όνομα τους με την έννοια του premium.

Kαι τι είναι premium είπαμε; Μα χαρακτηριστικά τα οποία δεν βρίσκεις αλλού, στοιχεία αποκλειστικότητας και φυσικά πολυτέλεια, super τεχνολογία, αντοχή στο χρόνο και ξεχωριστό status. Ας δούμε τη φιλοσοφία κάθε μάρκας μέσα από την ιστορία και τη σημερινή της γκάμα μοντέλων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw