Audi: Ψάχνει να βρει τρόπους να μπει στην Formula 1

Audi: Ψάχνει να βρει τρόπους να μπει στην Formula 1

2.413 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2021)

Η Αudi, σε συνεδρίαση που θα κάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της, θα συζητηθούν ποιοι τρόποι υπάρχουν για να μπει η φίρμα στo πρωτάθλημα της Formula 1.

Το διοικητικό συμβούλιο της Audi θα συζητήσει πολύ σύντομα ποιοι τρόποι υπάρχουν για να μπει στο πρωτάθλημα της Formula 1, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters σήμερα. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και μια πιθανή συνεργασία της γερμανικής φίρμας με τη McLaren.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Φανατικοί φίλοι της F1» τα υψηλόβαθμα στελέχη του VW Group

O CEO της Audi, Μarkus Duesmann και ο CEO της Porsche, Οliver Blume είναι «φανατικοί οπαδοί της Formula 1» σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το στρατόπεδο του VW Group. Ο γερμανικός όμιλος, όπως ανέφεραν οι Financial Times χθες, δεν θεωρεί απίθανο να μπουν στην F1 τόσο η Audi όσο και η Porsche.

Καμία εξέλιξη με τη McLaren

Τις τελευταίες μέρες είχαν αναπτυχθεί έντονες φήμες πως η Audi θα εξαγόραζε τη McLaren για να μπει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο η McLaren εξέδωσε χθες ανακοίνωση που ανέφερε πως, ενώ η τεχνολογική στρατηγική της φίρμας περιλαμβάνει πάντα συνεχείς συζητήσεις και συνεργασίες με εταίρους και προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων άλλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου McLaren.

To VW Group επιθυμεί να εισέλθει στην F1

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πως το VW Group ψάχνει να βρει τρόπο για να εισέλθει στο πρωτάθλημα της Formula 1, είτε με την Audi είτε με την Porsche, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε και τις δύο παραπάνω μάρκες να συμμετέχουν στην F1.

Ψάχνουν να βρουν τον τρόπο στην Audi
- «Φανατικοί φίλοι της F1» τα υψηλόβαθμα στελέχη του VW Group
- Καμία εξέλιξη με τη McLaren
- H VW επιθυμεί διακαώς να εισέλθει στην F1
Θέλετε να δείτε τον γερμανικό όμιλο στην Formula 1; Πιστεύετε πως μια τέτοια εξέλιξη θα αυξήσει το ενδιαφέρον;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green