Δεν υπάρχει «χώρος» για σύγκριση μεταξύ των τριών μοντέλων, αφού το Peugeot 3008 όντας μεγαλύτερο, υπερτερεί σε όλες τις μετρήσεις χώρων.

Αν και σημαντικά μικρότερο, το Audi Q2 προσφέρει καλά επίπεδα χώρων για τους επιβάτες στο εσωτερικό του, προσεγγίζοντας τα επίπεδα της αρκετά μεγαλύτερης Χ2. Υστερεί ωστόσο σημαντικά στο διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές.

Χώροι: Το μέγεθος μετράει και χαρίζει στο 3008 τη διάκριση

197.461 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2019)

 Σε επίπεδο χώρων, σε όλα τα αυτοκίνητα 4 άτομα και οι αποσκευές τους δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν σημαντικές διαφορές συγκριτικά, με το μεγαλύτερο Peugeot 3008 να υπερτερεί προς όλες τις μετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το μικρομεσαίο γαλλικό crossover προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερα επίπεδα χώρων για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και σημαντικά μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος, στοιχείο που του επιτρέπει να μεταφέρει άλλον έναν μεσαίο επιβάτη με ευκολία. Αντίστοιχα μεγάλη διαφορά υπέρ του συναντάμε τόσο στον αέρα για τα πόδια των πίσω επιβατών και φυσικά στο χώρο αποσκευών, που σε σχέση με το μικρότερο Audi Q2 προσφέρει 115 λίτρα επιπλέον. Τώρα, ανάμεσα σε BMW X2 και Audi Q2 οι διαφορές είναι μικρές αναλογικά με το μέγεθος που τα «χωρίζει», κάτι που σημαίνει πως το Audi έχει καλύτερη εκμετάλλευση χώρων στο εσωτερικό του, με την X2 βέβαια να μην διακρίνεται ούτως η άλλως για την ευρυχωρία της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center