Πάρα πολύ καλό ποιοτικά και ξεχωριστό σχεδιαστικά είναι το εσωτερικό του Peugeot 3008 που κερδίζει άνετα την μάχη ως το πιο ενδιαφέρον μοντέλο του συγκριτικού.

Το εσωτερικό του Audi Q2 είναι κορυφαίο σε συναρμολόγηση και ποιοτικό, με τον διάκοσμο να είναι ωστόσο πιο «λιτός» συγκριτικά.

Ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά και ευχάριστο διάκοσμο με σπορτίφ αισθητική, διαθέτει στο εσωτερικό της η BMW X2.

Εσωτερικό: Ρremium αίσθηση στην Χ2, καλύτερο ποιοτικά το Q2, ξεχωριστό το 3008

197.468 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2019)

 H εικόνα στο εσωτερικό των τριών αυτοκινήτων είναι premium σε κάθε λεπτομέρεια με τις διαφορές να εντοπίζονται στο ύφος που θέλει να προσδώσει ο κάθε κατασκευαστής στο εκάστοτε αυτοκίνητο. Το Audi Q2 για παράδειγμα ακολουθεί την λογική της σχεδίασης των άλλων μοντέλων της Audi σε αισθητικό επίπεδο, με τον διάκοσμο να είναι μεν ευχάριστος και σύγχρονος αλλά χωρίς να εκφράζει κάτι το ιδιαίτερο. Ξεχωρίζει πάντως για την ποιότητα κατασκευής του και κυρίως για το επίπεδο συναρμολόγησής του που είναι κορυφαίο.  Η BMW X2 με τη σειρά της, δεν ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά «μονοπάτια» της Χ1, παραμένοντας τυπικά «αυστηρή» στο εσωτερικό της και άρτια κατασκευαστικά. Τα σκουρόχρωμα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας (τα καλύτερα συγκριτικά) και έχουν καλή συναρμογή, ενώ όπως και στο Audi, προαιρετικά μπορεί να αναβαθμίσει τον high tech διάκοσμό της με προσθήκη ψηφιακού πίνακα οργάνων. Αυτός ανήκει στον εξοπλισμό του Peugeot 3008 και μαζί με την όμορφη οθόνη αφής συνθέτουν ένα πιο high tech προφίλ, ενώ γενικότερα το Peugeot 3008 ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα προχωρημένη του εικόνα. Αυτή συντίθεται τόσο από τα επιμέρους στοιχεία όσο και από την λογική σχεδίασης i-cockpit που ακολουθεί η Peugeot και εκφράζεται από το μικρό τιμόνι, τον «υπερυψωμένο» πίνακα οργάνων, την απουσία πολλών διακοπτών κ.α. Η ποιότητα των υλικών είναι καλή όπως και η συναρμολόγηση, ενώ αν και δεν παρουσιάζει το ίδιο στιβαρό επίπεδο με τα άλλα δύο λόγω διαφορετικών επενδύσεων σε κάποιες επιφάνειες, το φινίρισμα ικανοποιεί με το παραπάνω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto