To Tesla Model 3.

To Tesla Model 3.

Crossover των 23.000 ευρώ ετοιμάζει η Tesla για το 2025

1.108 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2024)

- Έχει την κωδική ονομασία «Redwood»
- Η Tesla αποσυναρμολόγησε Honda Civic για να μελετήσει την πλατφόρμα του
- Και άλλες εταιρείες θα λανσάρουν προσιτά ηλεκτρικά το 2025

Έχει την κωδική ονομασία «Redwood»

Ηλεκτρικό crossover που θα πουλιέται για λιγότερο από 23.000 ευρώ ετοιμάζει η Tesla, σύμφωνα με πληροφορίες που διασταύρωσε το πρακτορείο Reuters. Πρόκειται για το μοντέλο με την κωδική ονομασία «Redwood» που φημολογείται ότι θα είναι μεταξύ 4,2 και 4,4 μέτρα σε μήκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tesla θέλει το μοντέλο αυτό να μπει στην παραγωγή το 2025 (βέβαια η Tesla φημίζεται για τις αναβολές στην κατασκευαστική της διαδικασία).

Η Tesla αποσυναρμολόγησε Honda Civic για να μελετήσει την πλατφόρμα του

Η Tesla σκοπεύει να βασίσει το Redwood σε μια νέα πλατφόρμα που θα κατασκευάσει και η οποία θα είναι το μυστικό πίσω από την χαμηλή τιμή του μοντέλου. Μάλιστα πηγές του πρακτορείου Reuters  δηλώνουν πως η Tesla αγόρασε και αποσυναρμολόγησε ένα Honda Civic για να μελετήσει την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του. Το Redwood αναμένεται να μπει στην παραγωγική γραμμή του εργοστασίου της εταιρίας στο Texas.

Και άλλες εταιρείες θα λανσάρουν προσιτά ηλεκτρικά το 2025

Όπως και να χει, ακόμα και αν η Tesla βάλει το Redwood σε παραγωγή το 2025, η αγορά των ηλεκτρικών θα έχει αλλάξει. Τον επόμενο χρόνο περιμένουμε να κυκλοφορήσουν πολλά υποσχόμενα και προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα γνωστών εταιριών όπως το Citroen e-C3, το Renault 5 και το ηλεκτρικό Fiat Panda. 

DEH PASXA
skoda