Xωρίς νίκη για 15 αγώνες ο Vettel

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2019)

O Γερμανός πιστεύει πως δεν μπορούσε σε αυτό το διάστημα να προσφέρει και πολλά περισσότερα...

Μόνο απογοητευμένος δεν είναι ο Sebastian Vettel για το γεγονός πως έχει μείνει χωρίς νίκη εδώ και 15 αγώνες, αφού η τελευταία καρό σημαία που πήρε ο Γερμανός με την Ferrari ήταν πέρυσι στο Βελγικό Grand Prix.
 

O Vettel έχει φτάσει φυσικά κοντά στην νίκη αρκετές φορές, με αποκορύφωμα το προηγούμενο αγώνα στον Καναδά, όταν ουσιαστικά έχασε την πρώτη θέση από την ποινή που του έδωσαν οι αγωνοδίκες για το συμβάν με τον Lewis Hamilton. O ίδιος είπε: «Δεν είναι ότι είχαμε 15 αγώνες να νικήσουμε και δεν το κάναμε. Αν συνέβαινε αυτό τότε θα ήμουν απογοητευμένος. Προφανώς, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Φέτος, είχαμε δύο ευκαιρίες. Μία με τον Leclerc που ήλεγχε τον αγώνα και ήμουν και εγώ κοντά του και μια στον Καναδά. Γενικά με τους αγώνες που έχουν γίνει, πάντα σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να είχες κάνει κάτι καλύτερο εδώ και εκεί αλλά δεν είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κυριαρχήσει τους τελευταίους 15 αγώνες.»
 

Ο Γερμανός έκανε ένα ακόμη σχόλιο για το συμβάν στον Καναδά λέγοντας: «Προσπάθησα τα πάντα για να μείνω στην πίστα. Προφανώς ήμουν υπό πίεση, οδηγούσα στο όριο γιατί δεν πιστεύω πως είχαμε τον ίδιο ρυθμό. Εάν ο Lewis ήταν μπροστά  στον αγώνα θα κοντρόλαρε τον ρυθμό όπως έχει κάνει στους προηγούμενους έξι αγώνες. Δεν ήταν εύκολο όμως να μας περάσουν γιατί είχαμε το πλεονέκτημα στις ευθείες. Ευτυχώς ο Lewis έκανε κάποια λάθη στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία κάθε φορά που ήταν κοντά μου. Μπορείς να πεις ότι το δικό μου λάθος έγινε σε λάθος σημείο γιατί αν το είχα κάνει εκεί που το έκανε ο Lewis θα είχα απλά χάσει χρόνο. Στην περίπτωσή που έχασα περισσότερο χρόνο γιατί χρειάστηκε να περάσω πάνω από το γρασίδι».

PEIRAIOS LEASING
moto