4 φωτογραφίες »

Στην ST-Line έκδοση του Puma θαυμάζεις τον τρόπο που η πιο σφιχτή ανάρτηση δεν αφήνει το αμάξωμα να παίρνει κλίσεις και διατηρεί την πρόσφυση σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

103.517 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2021)

Στο δρόμο: Πάντα απολαυστικό, πιο ευκολοδήγητο
Έχουμε εκθειάσει πολλάκις την οδική συμπεριφορά των μοντέλων της Ford, αλλά και του ίδιου του Puma σε προηγούμενες δοκιμές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που η Ford έχει περάσει σε ένα όχημα ελεύθερου το οδηγοκεντρικό της ταπεραμέντο. Τo Puma σε βάζει σε αυτή τη διάθεση πριν καν εκκινήσεις, από την εξαιρετική θέση οδήγησης, ειδικά στην έκδοση ST-Line με τα σπορ καθίσματα και το κοφτό τιμόνι.

Όταν ξεκινήσεις θαυμάζεις τον τρόπο που η πιο σφιχτή ανάρτηση θα διαχειριστεί ιδανικά τις αναλογίες του μοντέλου και τις μετατοπίσεις του βάρους. Δεν αφήνει το αμάξωμα να παίρνει κλίσεις και διατηρεί την πρόσφυση σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ την ίδια ώρα λειτουργώντας στρωτά και αθόρυβα «στρογγυλεύει» σωστά τις κακοτεχνίες, χωρίς να κοπανάει. Το τιμόνι από την πλευρά του, αν και πιο ελαφρύ από τα στάνταρ της φίρμας για μεγαλύτερη ευκολία εντός πόλης, θα περάσει με ακρίβεια τις εντολές στους μπροστά τροχούς και θα σου δώσει την απαραίτητη πληροφόρηση, συμμετέχοντας ουσιαστικά στα δρώμενα.

Στην αυτόματη έκδοση με τη λειτουργία Sport θα διατηρήσετε και ψηλά το τέμπο, ενώ υπάρχουν και τα paddles για περισσότερη συμμετοχή, με τις αλλαγές πάντως να μην είναι όσο άμεσες θες για αυτό το στιλ οδήγησης. Το κιβώτιο θα σας βολέψει κυρίως μέσα στην πόλη, όπου θα σας απαλλάξει από το βγάλε-βάλε ταχύτητα, ενώ η επιλογή Trail θα σας δώσει πιο διευρυμένες ικανότητες σε εκτός δρόμου διαδρομές, με το κιβώτιο να φροντίζει να βρίσκει την ιδανική σχέση για να έχετε την απαραίτητη ορμή και να μην χάνετε την πρόσφυση. 

Η γνώμη μας
Η αυτόματη έκδοση διευρύνει τις επιλογές για το Puma και φυσικά προσφέρει περισσότερη ευκολία στην αστική καθημερινότητα. Μπορεί η τιμή να φαίνεται υψηλή, ωστόσο ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και υπάρχει και 8ετής εγγύηση.

+ Εμφάνιση, επιδόσεις, οδική συμπεριφορά, χώρος αποσκευών, προγράμματα λειτουργίας, τεχνολογία, στάνταρ εξοπλισμός, 8 χρόνια εγγύηση
- Σκληρά πλαστικά, μικροί καθρέφτες, τσιμπημένη κατανάλωση 
 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
OPEL