Το εσωτερικό του Mazda 2 είναι όμορφο σε σχεδίαση και με κάποια premium στοιχεία, παρότι το μαλακό υλικό απουσιάζει.

Από εδώ ελέγχεις το σύστημα πολυμέσων. Πανεύκολο στη χρήση και γρήγορο.

Όμορφος ο πίνακας οργάνων με το κεντρικό ταχύμετρο στο κέντρο του.

Η κεντρική κονσόλα στενεύει στη βάση της και δεν χωράει ένα σύγχρονο smartphone με ευκολία.

Εσωτερικό: Σαν γερμανικό σε ποιότητα

165.647 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2019)

Μπορεί να απουσιάζει το μαλακό υλικό από το πάνω μέρος του ταμπλό, το εσωτερικό του Mazda 2 όμως ικανοποιεί απόλυτα σε ποιότητα και μπορεί να συγκριθεί με τους καλύτερους της κατηγορίας. Τα πλαστικά δείχνουν ότι μπορούν να αντέξουν στον χρόνο και στον ήλιο, η συναρμογή είναι καλή και δεν ακούς τριξίματα όταν περνάς από ανωμαλίες ή όταν επεξεργάζεσαι βίαια τα υλικά, ενώ ό,τι πιάνουν τα ακροδάκτυλά σου, από τα χειριστήρια στο τιμόνι και τους μοχλοδιακόπτες μέχρι πιο κρυφά σημεία, σου δίνουν την αίσθηση μιας ανώτερης, premium ποιότητας.

Επίσης, μοντέρνα είναι και η σχεδίαση του ταμπλό, μας αρέσει ο πίνακας οργάνων που είναι χωρισμένος σε τρία μέρη και στο κέντρο το ταχύμετρο δίνει μια σπορτίφ αίσθηση, όπως και η μεριά του συνοδηγού που με τη λεπτή φάσα στους αεραγωγούς βάζει premium στοιχεία.

Φυσικά, η οθόνη είναι πλέον κάτι must στην κατηγορία και την κρίνουμε up to date αναφορικά με τα γραφικά, τις δυνατότητες και την εργονομία, θεωρούμε όμως... κάπως να λειτουργεί η αφή μόνο όταν είσαι σταματημένος. Τέλος, μικρός είναι ο χώρος μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων όπου δεν χωράει καλά ένα σύγχρονο smartphone. Έχει βέβαια εκεί μια υποδοχή για CD, αλλά ποιος ακούει CD πλέον;

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
NISSAN