8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Nissan Juke είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά προβάλλοντας έντονα νεανικό χαρακτήρα. Παράλληλα ικανοποιεί με την ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμά του.

Εσωτερικό-Χώροι & Κινητήρας-Επιδόσεις

324.939 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2021)

Εσωτερικό: Καλό ποιοτικά, ενδιαφέρον αισθητικά και ικανοποιητικό σε χώρους

Ενα στοιχείο που χαρακτηρίζει το Juke από την πρώτη του γενιά είναι η ξεχωριστή κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα που και πάλι «μοιάζει» με ρεζερβουάρ μοτοσυκλέτας.

Ενα στοιχείο που χαρακτηρίζει το Juke από την πρώτη του γενιά είναι η ξεχωριστή κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα που και πάλι «μοιάζει» με ρεζερβουάρ μοτοσυκλέτας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το εσωτερικό του Nissan Juke δεν διαφέρει σε τίποτα αφού όπως είπαμε η μόνη διαφορά αφορά στην απόδοση του κινητήριου συνόλου. Έτσι, η εικόνα παραμένει σύγχρονη και προβάλλει καλή ποιότητα κατασκευής, ενώ ανάλογα με την έκδοση αποκτά πιο high-tech χαρακτήρα με την προσθήκη της οθόνης αφής για το χειρισμό του συστήματος infotainment. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δε γίνεται να μην αναφέρουμε την εξαιρετική θέση οδήγησης αν και η ορατότητα προς τα πίσω δυσκολεύει από τη σχεδίαση, ενώ θετικά κρίνεται επίσης η εργονομία και ο χειρισμός του συνολικά.

Επίσης, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το Juke από την πρώτη του γενιά είναι η ξεχωριστή κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα που και πάλι «μοιάζει» με το ρεζερβουάρ μοτοσυκλέτας, ενώ τέλος ανάλογα με την έκδοση αποκτά και πιο νεανικό ή σπορ χαρακτήρα με τις ανάλογες προσθήκες εξοπλισμού. Οι χώροι παραμένουν ίδιοι και είναι επαρκείς αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις μας υπάρχει αρκετός χώρος για 2 επιβάτες στο πίσω κάθισμα τόσο για τα κεφάλια όσο και για τα πόδια τους, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 422 λίτρων, τιμή καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Εκτός από ευρύχωρος, ο χώρος αποσκευών είναι και ιδιαίτερα πρακτικός μέσω του μεγάλου ανοίγματος της πόρτας, αλλά και του αυξημένου εσωτερικού πλάτους.

Κινητήρας-Επιδόσεις: Σύγχρονος, πολιτισμένος και οικονομικός
Ο κινητήρας του Nissan Juke είναι ο γνωστός 1.000άρης DIG-T ο οποίος αποδίδει 114 ίππους και 200 Nm ροπής. Αυτός ο κινητήρας διαθέτει άμεσο ψεκασμό με κεντρικά τοποθετημένο μπέκ, διπλό σύστημα μεταβλητού χρονισμού, ειδική επίστρωση χιτωνίων, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη wastegate και φίλτρο σωματιδίων, στοιχεία που συναντάμε σε μεγαλύτερες και ακριβότερες κατασκευές.

Στην πράξη αν και τρικύλινδρος παρουσιάζει πολιτισμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας και είναι ήσυχος, ενώ τραβάει θετικά από χαμηλά και είναι σε θέση να κινήσει σβέλτα το αμάξωμα του Juke εκμεταλλευόμενο και τη σφιχτή κλιμάκωση του –πολύ καλού και σε αίσθηση- 6τάχυτου κιβωτίου που συνδυάζεται. Οι επιδόσεις του ικανοποιούν τόσο από στάση όσο και στις ρεπρίζ, όμως το θετικότερο είναι πως πλέον παρουσιάζεται και πιο οικονομικός, με την κατανάλωσή του σε καύσιμο να ανέρχεται σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης στα 6,8 λτ./100 χλμ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center