• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το επίπεδο της ποιότητας στην καμπίνα του Nissan X-Trail είναι ιδιαίτερα προσεγμένο με τη διχρωμία να τονίζει την αίσθηση αυτή.

«Bούτυρο» ο επιλογέας του 6τάχυτου κιβωτίου. Ανάμεσα στα καθίσματα ξεχωρίζει ο περιστροφικός επιλογέας για την τετρακίνηση.

Πασάς κάθεσαι στο πίσω κάθισμα του X-Trail. Τα δύο ασύμμετρα μέρη του πίσω καθίσματος σύρονται εμπρός-πίσω και έχουν ρυθμιζόμενη πλάτη.

Ο χώρος αποσκευών (565 λτ.) διαθέτει το σύστημα Flexible Luggage Board, το οποίο επιτρέπει την προσαρμογή των ραφιών και των διαχωριστικών σε εννέα συνδυασμούς. Στάνταρ ηλεκτρική λειτουργία της πίσω πόρτας.

Εσωτερικό: Με premium αύρα

Διαβάστηκε από 141732 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2019
 

Στην καμπίνα του X-Trail δεν έχει αλλάξει τίποτα και έτσι η είσοδος στο πληθωρικό Nissan συνοδεύεται από μια premium αύρα, η οποία εκδηλώνεται με ποιοτική αίσθηση που αφήνει στην αφή το τιμόνι και τα νέα υλικά γενικότερα της ανανεωμένης γενιάς του X-Trail.

Το επίπεδο της ποιότητας είναι σημαντικά προσεγμένο, τόσο σε φινίρισμα όσο και σε συναρμολόγηση, στοιχείο που τονίζεται από την διχρωμία στις πιο πλούσιες εκδόσεις, όπως η Techna της δοκιμής, και το αφρώδες πλαστικό που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό. Υπάρχουν κάποια δυσπρόσιτα κουμπιά (κάτω και αριστερά στο ταμπλό), αλλά σε γενικές γραμμές η εργονομία δεν προβληματίζει. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment δεν εντυπωσιάζει με την ποιότητα των γραφικών, αλλά τη δουλειά της την κάνει και προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα.

Υπάρχει και μια μικρότερη οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων, με έναν πολύ περιεκτικό υπολογιστή ταξιδιού ο οποίος δίνει πληροφόρηση μέχρι και για την κατανομή της ροπής στους δύο άξονες και ελέγχεται από κουμπιά στο τιμόνι, όπως το ηχοσύστημα και το cruise control. Πλέον προσφέρει και ένδειξη για την πληρότητα του δοχείου ΑdBlue.
 
Αμέτρητες θήκες για μικροαντικείμενα, ποτηροθήκες (αυτές ανάμεσα στα καθίσματα ψύχονται ή θερμαίνονται από τον κλιματισμό), αλλά και τα δύο ασύμμετρα μέρη του πίσω καθίσματος, τα οποία σύρονται και έχουν ρυθμιζόμενη πλάτη, απογειώνουν την πρακτικότητα της καμπίνας.

Οι χώροι παραμένουν «τεράστιοι» για 5 επιβάτες με το χώρο αποσκευών να είναι στα 565 λτ. ( 445 λτ. για τις 7θέσιες εκδόσεις) και να έχει πλέον στάνταρ ηλεκτρική πόρτα. Μάλιστα ανοίγει και χωρίς χέρια αν σύρεις το πόδι κάτω από το κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια

Ο «Joker» των φορτηγών (+video)

Πως θα κάνεις ένα κινητήρα άφθαρτο

Οδηγός αγοράς συναγερμών

All about Batteries

Η κίνηση στους δρόμους

Ένα για όλες (τις εποχές);

2 ώρες απ την Αθήνα: Μύκονος του Χειμώνα

BMW Σειρά 7 VS Audi A8 & Mercedes S-Class

Έρευνα του ΕΜΠ για την ασφάλεια στις οδικές σήραγγες

ΣΕΑΑ: Χίλια ηλεκτρικά κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Αυτόφωρο για τους «φουριόζους» στη περιφερειακή Θεσ/κης

Νέο συνεργείο Volvo με «προσωπικό μηχανικό»

Στο +8,6% oι ευρωπαϊκές πωλήσεις τον Οκτώβρη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Διαβάστε live 30 δοκιμές

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

HONDA: Μπες πίσω από το τιμόνι όλων των μοντέλων!

CITROEN: Όλα σε τιμές Black Friday

PEUGEOT: Ολοκαίνουργιο & hi-tech 208 από 13.580€

RENAULT: All-new Renault CLIO. The best Clio ever! Ανακαλύψτε το...

FORDAdvertisement: Ford Kuga, από 21.375€, επιτόκιο 1% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

περισσότερα »