9 φωτογραφίες »

Προσεγμένη ποιοτικά κατασκευή και πολύ καλό φινίρισμα στην πρακτική και πολύ καλά εξοπλισμένη καμπίνα του πιο οικογενειακού Opel Astra.

Eσωτερικό: Ποιοτικό, ευρύχωρο και άκρως λειτουργικό

11.361 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

Από μια στέσον έκδοση περιμένεις πρακτικότητα και το Opel Astra Sports Tourer την προσφέρει και με το παραπάνω. Οι χώροι για επιβάτες παραμένουν άνετοι, ενώ ο χώρος αποσκευών που ξεκινάει από τα 540 λτ. μπορεί να βοηθήσει και σε μια μίνι μετακόμιση όταν φτάσει τα 1.630 με την πτώση της πλάτης των πίσω καθισμάτων. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει ηλεκτρικά, με ένα διακόπτη από το εσωτερικό ή εξωτερικά, με την κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα.

Νέο στοιχείο στο ποιοτικό και πολύ καλά φινιρισμένο ταμπλό, που σε μεγάλο μέρος καλύπτεται από μαλακό πλαστικό, είναι ο πίνακας οργάνων που συνδυάζει αναλογικά και ψηφιακά όργανα, με οθόνη στο κέντρο. Ανανεωμένο είναι και το σύστημα infotainment, με δυνατότητα σύνδεσης τόσο με Android Auto, όσο και με Apple CarPlay. Ανάμεσα στα καθίσματα έχει τοποθετηθεί σε κάθετη θέση μια υποδοχή ασύρματης φόρτισης smartphone. Ως έξτρα, υπάρχει και η επιλογή ενός ηχοσυστήματος υψηλής πιστότητας της BOSE.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
skoda