Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Kamiq G-TEC
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Kamiq G-TEC

13.088 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2023)

Έχει μέση τιμή 21.000 ευρώ, καινούργιο κοστίζει 25.900.
100.000 χιλιόμετρα και μόνο οι πίσω δίσκοι έχουν φθαρεί.
Το μοτέρ φυσικού αερίου είναι αξιόπιστο, μα θέλει συντήρηση σε experts.
«Καίει» 5,4 λτ/100 χλμ, μα η CNG δεξαμενή του στερεί χώρο πορτ-μπαγκάζ.

Skoda Kamiq αέριο με 100.000 χλμ: Θα το παιρνες μεταχειρισμένο;

Το Skoda Kamiq κυκλοφόρησε το 2019 και αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των μικρών SUV. Στη γκάμα κινητήρων του μοντέλου βρίσκεται και έκδοση με μοτέρ CNG, η οποία ονομάζεται G-TEC και μειώνει τα έξοδα ανεφοδιασμού χάρη στην χαμηλή τιμή του φυσικού αερίου.

Είναι αξιόπιστος ο κινητήρας φυσικού αερίου, ή βγάζει ζημιές; Για να το ανακαλύψουμε, δοκιμάζουμε ένα Skoda Kamiq G-TEC που έχει διανύσει 100.000 χιλιόμετρα και σας παρουσιάζουμε πώς τα πηγαίνει στους τομείς ζημιών και φθορών.

Το Skoda Kamiq G-TEC διακρίνεται για το χαμηλό κόστος μετακίνησης

Το design του Skoda Kamiq είναι μοντέρνο και συνδυάζει το δυναμισμό με την κομψότητα. Τα εμπρόσθια φανάρια είναι διαιρούμενα, χαρίζοντας ένα φουτουριστικό στοιχείο στο μοντέλο.

Στην καμπίνα έχει γίνει χρήση ποιοτικών πλαστικών, με αυτά που βρίσκονται στο επάνω μέρος του ταμπλό να είναι μαλακά στην αφή. Το προσεγμένο φινίρισμα και η στιβαρή συναρμογή, σε συνδυασμό με τις όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες αυξάνουν την αίσθηση πολυτέλειας εντός του αυτοκινήτου. Όσον αφορά στην ευρυχωρία, ο «αέρας» για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών είναι καλός, ωστόσο η τοποθέτηση των δεξαμενών φυσικού αερίου στο χώρο αποσκευών μειώνει τον ωφέλιμο όγκο από τα 400 λίτρα στα 278.

Εν κινήσει, το Skoda Kamic G-TEC κρύβει το αυξημένο βάρος που έχει λόγω των ρεζερβουάρ CNG. Η ποιότητα κύλισης είναι υψηλή, απόρροια της ανάρτησης που είναι εστιασμένη στην άνεση, ενώ ο κινητήρας είναι ήσυχος και διαθέτει πολιτισμένη λειτουργία.

Εδώ θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή του Skoda Kamiq με φυσικό αέριο, όταν αυτό ήταν καινούργιο.

Σελίδα 2Παρουσιάζει βλάβες το Skoda Kamiq με φυσικό αέριο;
Σελίδα 3Skoda Kamiq με 100.000 χιλιόμετρα: Τι φθορές θα βρω;
Σελίδα 4Το Skoda Kamiq G-TEC ως μεταχειρισμένο έχει μέση τιμή 21.000 ευρώ
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center