Μπορεί να κολλάει το infotainment και να θέλουν καθάρισμα οι νεροχύτες της ηλιοροφής

Μπορεί να κολλάει το infotainment και να θέλουν καθάρισμα οι νεροχύτες της ηλιοροφής

6.737 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2023)

Τα μηχανικά μέρη δεν παρουσιάζουν πρόωρες φθορές, ενώ παράλληλα η εικόνα στο εσωτερικό του VW Polo GTI είναι πολύ καλή, αποδεικνύοντας πως τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά. Τα ημι-bucket καθίσματα διατηρούν άψογα τη φόρμα τους και παράλληλα δεν έχουν φθορές στις επενδύσεις τους.

Σε αντίστοιχα καλή κατάσταση βρίσκονται τα πλαστικά στην καμπίνα του αυτοκινήτου, ενώ οι διακόπτες στο ταμπλό και στο τιμόνι δεν έχουν ξεβάψει από τη χρήση.

Οι μόνες πηγές «παραπόνων» εστιάζονται στο infotainment, το οποίο μπορεί να εμφανίζει καθυστερήσεις και «κολλήματα». Επιπλέον, στην περίπτωση που το αυτοκίνητο διαθέτει ηλιοροφή και οι προηγούμενοι κάτοχοι δεν το συντηρούσαν σωστά, υπάρχει η πιθανότητα να έχουν φράξει και να χρειάζονται καθάρισμα οι νεροχύτες της. Η συγκεκριμένη διαδικασία ωστόσο δεν είναι πολύπλοκη.

Το VW Polo GTI, όπως και όλες οι «καυτές» εκδόσεις κάποιου μοντέλου, έχει πιο «ειδικό» χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο ιστορικό του αυτοκινήτου καθώς και στη χρήση που έκαναν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, για να αποφύγετε πρόωρες φθορές και βλάβες που θα έχουν ως αιτία την κακομεταχείριση και όχι κάποιο εκ κατασκευής ελάττωμα.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW Polo GTI 1.8
Σελίδα 2Πόσο καλό είναι το VW Polo GTI ως μεταχειρισμένο;
Σελίδα 3Καλύτερα τα μοτέρ με ιμάντα χρονισμού και τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων
Σελίδα 4Μπορεί να κολλάει το infotainment και να θέλουν καθάρισμα οι νεροχύτες της ηλιοροφής
Σελίδα 5Τα μεταχειρισμένα VW Polo GTI MK5 έχουν μέση τιμή 14.000 ευρώ
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center