«Έφαγε» άκυρο το GP στη Σιγκαπούρη

3.316 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2021)

Ακόμα μία αλλαγή θα συμβεί στο καλεντάρι αγώνων της Formula 1 αφού το Grand Prix στη Σιγκαπούρη ακυρώθηκε για μία ακόμα χρονιά!

Στην απόφαση να ακυρώσουν το Grand Prix στη Σιγκαπούρη προχώρησαν οι διοργανωτές της Formula 1. Όπως έγινε γνωστό η απόφαση ελήφθη λόγω ανησυχιών που υπάρχουν σχετικά με την πανδημία. Μάλιστα ο εν λόγω αγώνας ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ επρόκειτο να διεξαχθεί το διάστημα 1-3 Οκτωβρίου.
 
«Η ακύρωση της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, αλλά απαραίτητη υπό το φως των επικρατούμενων περιορισμών για ζωντανές εκδηλώσεις στη Σιγκαπούρη», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Singapore GP Pte Ltd, Κόλιν Σιν.
 
Ως εκ τούτου το Grand Prix της Σιγκαπούρης ακολουθεί το κινεζικό και τουρκικό Grand Prix, αφού και τα δύο ακυρώθηκαν για τους ίδιους λόγους. Μέχρι αυτή τη στιγμή κανένας δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των αγώνων που θα διεξαχθούν, ωστόσο Μέσα του εξωτερικού υποστηρίζουν πως οι ιθύνοντες αναζητούν τρόπους για να αντικαταστήσουν το Grand Prix στη Σιγκαπούρη, χωρίς όμως να έχει παρθεί τελική απόφαση.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα θα υπάρξουν στο εγγύς μέλλον, σε μία ακόμη δύσκολη χρονιά όπως εξελίσσεται για το πρωτάθλημα της Formula 1.

Hyundai
vw