Ψηφιακό σχέδιο του Reichel Car Design.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακό σχέδιο του Reichel Car Design.

Είναι αυτή η νέα Mercedes E-Class;

4.864 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

Ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος προβλέπει πως θα μοιάζει η καινούρια E-Class, παίρνοντας ως βάση τις φωτογραφίες που έχουν ήδη διαρρεύσει.

Τα πρώτα στοιχεία έχουν ήδη επαληθευτεί

Λίγες μέρες πριν είδαμε τις πρώτες εικόνες της νέας E-Class, χάρη στην διαρροή που έγινε από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας και τώρα, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Reichel Car Design παρουσίασε την πρόταση του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέας γενιάς Mercedes E-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπέρκομψη σαν E-Class

Χαρακτηριστικό είναι ότι η γρίλια είναι ίδια με αυτή που διέρρευσε πριν λίγες μέρες καθώς βλέπουμε πως έχει τρεις οριζόντιες γραμμές και μία κάθετη στο κέντρο, ενώ παρόμοια είναι επίσης τα φωτιστικά σώματα. Από την άλλη πλευρά, ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο κοφτερούς αεραγωγούς.

Με ηλεκτρική βοήθεια οι κινητήρες

Αυτή τη στιγμή, είναι νωρίς να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα κινητήρια σύνολα με τα οποία θα προσφερθεί το αυτοκίνητο, περιμένουμε πάντως πως θα διατεθεί σε ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις. Plug-in υβριδική φαίνεται πως είναι και η Mercedes στο παραπάνω σχέδιο αφού έχει πορτάκι φόρτισης στο αριστερό πίσω φτερό. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε πως στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η Plug-in υβριδική E53 E-Performance, η οποία θα αποδίδει 680 άλογα και 750 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto