Tο νέο Audi e-tron FE06 εμφανίστηκε έχοντας άφθονες ίνες άνθρακα και ένα φωσφοριζέ πορτοκαλί χρώμα.

Η νέα εμφάνιση του αμιγώς ηλεκτρικού μονοθέσιου άφησε ικανοποιημένους τους δύο οδηγούς της γερμανικής ομάδας.

Eντός των επόμενων εβδομάδων η ομάδα θα πραγματοποιήσει εντατικές δοκιμές.

Εντυπωσιάζει το Audi e-tron FE06

2.478 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Έτοιμο να πραγματοποιήσει το δημόσιο ντεμπούτο του είναι το νέο μονοθέσιο της Audi για το πρωτάθλημα της Formula E, ωστόσο η μάρκα προχώρησε στη δημοσιοποίηση εικόνων του ολοκαίνουργιου Audi e-tron FE06.


Όντας προγραμματισμένο να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, πριν κάνει πρεμιέρα στο Ad Diriyah στη Σαουδική Αραβία στις 22/23 Νοεμβρίου, το νέο Audi e-tron FE06 εμφανίστηκε έχοντας άφθονες ίνες άνθρακα και ένα φωσφοριζέ πορτοκαλί χρώμα, συνδυασμένο με πράσινα, λευκά και μαύρα χαρακτηριστικά.
 
Η νέα εμφάνιση του αμιγώς ηλεκτρικού μονοθέσιου άφησε ικανοποιημένους τους δύο οδηγούς της γερμανικής ομάδας με τον Daniel Abt να δηλώνει: «Συγχαρητήρια στην ομάδα σχεδιασμού της Audi. Παρακολούθησα την οπτική εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι λαμπρό, το αυτοκίνητο φαίνεται επιθετικό και γρήγορο».
 
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του δεύτερου οδηγού Luca di Grassi, που είπε: «Οι οπαδοί θα αναγνωρίσουν αμέσως το αυτοκίνητό μας από τις κερκίδες ή την τηλεόραση. Όλα τα μονοθέσια της ομάδες μέχρι τώρα είχαν το δικό τους χαρακτήρα αλλά το FE06 είναι το αγαπημένο μου. Τώρα εναπόκειται σε ολόκληρη την ομάδα να γίνει επιτυχία».
 
Μπορεί το μονοθέσιο να είναι έτοιμο εξωτερικά, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν πολλά πράγματα να τακτοποιήσουν ακόμα πριν τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν. Για αυτό το λόγο εντός των επόμενων εβδομάδων η ομάδα θα πραγματοποιήσει εντατικές δοκιμές σε ευρωπαϊκό έδαφος, πριν τις pre-season δοκιμές που είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα τον Οκτώβριο στη Βαλένθια της Ισπανίας.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda