• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Fun to drive & ευρύχωρο Puma ή trendy & με μεγάλες οθόνες Mokka;

95.301 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2021

Τo mild hybrid Ford Puma και το νέο Opel Mokka κοντράρονται στις πιο δημοφιλείς τους εκδόσεις. Ποιο είναι τελικά η καλύτερη αγορά;

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!

Ο χαμός στην κατηγορία των μικρών SUV/Crossover καλά κρατεί. Αυτήν τη στιγμή, τα B-SUV απαριθμούν περισσότερα μοντέλα από κάθε άλλη κατηγορία. Τα προτιμούν νέοι, τα προτιμούν και οι οικογενειάρχες, βάζοντας τα χάτσμπακ στο περιθώριο. Τα Ford Puma και Opel Mokka αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα της κατηγορίας με παραπλήσιες τιμές, μοντέρνο στυλ και trendy χαρακτήρα. Η χαρά του influencer με άλλα λόγια. Μόνο που ένας influencer δε θα σας πει ποιο είναι καλύτερη αγορά από τα δύο. Το Αuto Τρίτη όμως θα το κάνει για τις πιο εμπορικές εκδόσεις των 2 μοντέλων. Το Ford Puma συνδυάζει τον φημισμένο 1.000άρη EcoBoost κινητήρα με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα 48V, σε ένα ήπια υβριδικό σύνολο των 125 ίππων.

Το Ford Puma προσφέρεται με ένα ήπια υβριδικό σύνολο των 125 ίππων, ενώ το Οpel Mokka έχει το γαλλικό 1,2 turbo μοτέρ, που προσφέρεται με 100 και 130 άλογα.

Το Ford Puma προσφέρεται με ένα ήπια υβριδικό σύνολο των 125 ίππων, ενώ το Οpel Mokka έχει το γαλλικό 1,2 turbo μοτέρ, που προσφέρεται με 100 και 130 άλογα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τo Οpel Mokka έχει το γαλλικό 1,2 turbo μοτέρ, που προσφέρεται με 100 και 130 άλογα. Επιλέξαμε την πιο δυνατή έκδοση που είναι πιο κοντά σε απόδοση με αυτή του Puma, αλλά και αξίζει με 500 ευρώ παραπάνω από τη βασική των 100 ίππων. Στο θέμα της τιμής, το Puma είναι ξεκάθαρα πιο συμφέρον, αφού στην πλούσια έκδοση ST-Line κοστίζει 21.252 ευρώ με 8 χρόνια εγγύηση, ενώ το Opel Mokka, που έχει 5 χρόνια εγγύηση στη βασική Elegance είναι 1.600 ευρώ ακριβότερο. Μάλιστα στην έκδοση GS Line ανεβαίνει στις 23.000 ευρώ και στην Ultimate στα 25.100 ευρώ!

Πάντως αμφότερα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα και με diesel κινητήρες, ενώ διαθέτουν και ειδικές εκδόσεις: Το σπορ Puma ST με τα 200 άλογα και το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka-e με 350 χλμ. αυτονομίας.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »