GP Ιαπωνίας: Verstappen και... επιστροφή στην κανονικότητα!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Ιαπωνίας: Verstappen και... επιστροφή στην κανονικότητα!

5.474 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2023)

Ο Max Verstappen άφησε δεκάδες δευτερόλεπτα πίσω του τους ανταγωνιστές του, επέστρεψε στις νίκες στην Σουζούκα και έδωσε το 6ο πρωτάθλημα Κατασκευαστών στην Red Bull.

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Max Verstappen

O Max Verstappen έδειξε από τις κατατακτήριες πως η Ιαπωνία δεν είναι Σιγκαπούρη, πήρε την pole position για να ξεκινήσει από την καλύτερη θέση στον αγώνα, και όταν αυτός ξεκίνησε, ο Oλλανδός δεν δυσκολεύτηκε να κρατηθεί στην πρώτη θέση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Αυτή ήταν η 13η νίκη του σε 16 αγώνες και η 15η επικράτηση της Red Bull, η οποία κατέκτησε στην Σουζούκα το 6ο πρωτάθλημα Κατασκευαστών στην ιστορία της και το 2ο συνεχόμενο.

Πολλούς λόγους για να πανηγυρίζουν έχουν στη McLaren, αφού όχι μόνο οι Lando Norris και Oscar Piastri ανέβηκαν στο podium αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο Leclerc και τους υπόλοιπους. Οι δύο οδηγοί της McLaren μπορούσαν να κινηθούν πολύ γρήγορα στην Ιαπωνία, δείχνοντας πως η πίστα της Σουζούκα ταιριάζει στο μονοθέσιό τους. Η τρίτη θέση στην Σουζούκα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του Piastri στην F1 και φυσικά αποτελεί το πρώτο podium της καριέρας του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
skoda