GP Ιταλίας: Bottas στο sprint, Vestappen στην pole

2.576 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2021)

Ο Valtteri Bottas πήρε μια καθαρή νίκη στον αγώνα sprint, ωστόσο μια ποινή για την αλλαγή power unit στο μονοθέσιό του τον φέρνει πιο πίσω στο grid και ανεβάζει τον Max Vertappen στην pole position. Στο 2-3 οι McLaren των Ricciardo και Norris.

Ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes οδήγησε άψογα στους 18 γύρους του σαββατιάτικου sprint στην Monza, επικρατώντας με άνεση των υπολοίπων μονοθεσίων, καθώς δημιούργησε «άνοιγμα» 2,325 δλ. από τον δεύτερο Max Vertappen. Ωστόσο, λόγω της ποινή που πρέπει να εκτίσει επειδή χρησιμοποίησε 4η μονάδα ισχύος φέτος, έφερε στο προσκήνιο τον Max Verstappen που θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη θέση του grid.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πίσω του οι δύο McLaren των Daniel Ricciardo και Lando Norris, ενώ στην τέταρτη θέση θα στοιχιθεί ο Lewis Hamilton, που παρότι ξεκίνησε δεύτερος έκανε κακή εκκίνηση και τερμάτισε στην 5η θέση του sprint.

Στα highlights, η επαφή της AlphaTauri του Pierre Gasly με το ελαστικό του Ricciardo, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί το εμπρός μέρος του μονοθεσίου. Παρόλα αυτά ο Γάλλος συνέχισε να προσπαθεί με αποτέλεσμα να αποκολληθεί πλήρως η εμπρόσθια αεροτομή, να περάσει κάτω από τις ρόδες του μονοθεσίου και ακυβέρνητο πλέον να καταλήξει σε μια σφοδρή σύγκρουση με τις μπαριέρες. Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda