GP Σιγκαπούρης: H pole στον Sainz, στο πουθενά η Red Bull!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Σιγκαπούρης: H pole στον Sainz, στο πουθενά η Red Bull!

5.558 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2023)

H Σιγκαπούρη και οι εκπλήξεις της! Εκτός Q3 τόσο ο Verstappen όσο και ο Perez! Poleman ο Sainz στα σημεία μετά από σκληρή μάχη με τον Russell και τον Leclerc.

Ferrari και Mercedes κυριάρχησαν στις κατατακτήριες

Την pole στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης κατέκτησε ο Carlos Sainz, με τον Ισπανό να πετυχαίνει δύο πολύ γρήγορους γύρους στο Q3 και να καταφέρνει να αφήσει πίσω του τον Russell και τον teammate του, Charles Leclerc. Ο Sainz πέτυχε τον ταχύτερο γύρο στην πρώτη του προσπάθεια στο Q3, όμως ο δεύτερος γύρους του ήταν ακόμη καλύτερος. Ο Leclerc έχασε στην δεύτερη προσπάθεια του την pole για σχεδόν 80 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ωστόσο ήταν ο Russell αυτός που έφτασε πιο κοντά στο να αρπάξει την pole από τον Sainz. 

Τέταρτος θα ξεκινήσει αύριο ο θαυματουργός Lando Norris με τη McLaren, ενώ πέμπτος στην κατάταξη θα βρίσκεται ο Lewis Hamilton με την δεύτερη Mercedes. Και οι δύο Βρετανοί φάνηκε να κινούνται έλαφρώς πιο αργά σε σχέση με τους τρεις πρωτοπόρους. Ο αγώνας που θα ακολουθήσει αύριο όμως θα έχει άλλα δεδομένα, αφού οι δύο Mercedes συνήθως μπορούν να κινηθούν σε πιο γρήγορο ρυθμό σε σχέση με τις Ferrari και τις McLaren.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
skoda