• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην αγωνιστική της έκδοση η νέα M2 CS Racing τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3,0 λίτρων.

Οι τιμές ξεκινούν από 95.000 ευρώ προ φόρων.

Η BMW M2 CS απέκτησε αγωνιστική έκδοση

1.683 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2019

Μετά την επίσημη αποκάλυψη της M2 CS, η BMW Motorsport ανακοίνωσε την αγωνιστική αδερφή της, στην οποία έδωσε το όνομα M2 CS Racing.


Στην αγωνιστική της έκδοση η νέα M2 CS Racing τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3,0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει από 280 έως και 365 ίππους, ανάλογα με τη ρύθμιση που θα γίνει για να πληροί τα κριτήρια της κάθε κατηγορίας. Παρών είναι και ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων με αγωνιστικό software.
 
Η νέα πρόταση της BMW στους πελάτες της που θέλουν να συμμετάσχουν σε αγώνες, μοιράζεται τα ίδια ηλεκτρονικά συστήματα με τη μεγαλύτερη M4 GT4 συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να αλλάζει την ισχύ της μέσω μπουτόν. Ταυτόχρονα η BMW Motorsport εργάζεται ήδη σε ένα πακέτο αναβάθμισης που θα ανεβάσει την απόδοση του κινητήρα στα 450 άλογα.
 
Η M2 CS Racing διαθέτει επίσης ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Drexler με ξεχωριστό σύστημα ψύξης, ισχυρά αγωνιστικά ρουλεμάν στον πίσω άξονα, ειδική τοποθέτηση κινητήρα, αντιστρεπτικές ράβδους τριών επιπέδων και ZF Sachs αμορτισέρ με τρείς επιλογές ελατηρίου.
 
Οι τιμές ξεκινούν από 95.000 ευρώ προ φόρων και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν από τα μέσα του 2020. Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι συμβατό για να ανταγωνιστεί σε διάφορες σειρές αγώνων σε όλο τον κόσμο.
 

Tags: BMW