2 φωτογραφίες »

Η Ηyundai Ελλάς στηρίζει τον Λάμπρο Αθανασούλα στο Ράλλυ Ακρόπολις

2.695 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2021)

To ελληνικό πλήρωμα θα συμμετάσχει αγωνίζονται με το ολοκαίνουριο Hyundai i20 N Rally2, το οποίο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο χώμα, επί ελληνικού εδάφους.

Το Ράλλυ Ακρόπολις στρέφει και πάλι τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. O 9ος γύρος του WRC θα διεξαχθεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου 2021 στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA. Η Hyundai Motorsport (HMSG) έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA για τα δύο συνεχόμενα τελευταία έτη (2019 και 2020) και θα βρεθεί στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με σκοπό την κατάκτηση της 1ης θέσης του βάθρου. Παράλληλα, η Hyundai Motorsport Customer Racing παρουσίασε πρόσφατα το i20 N Rally2, ένα ολοκαίνουριο αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλλυ, που προορίζεται για ιδιωτικές ομάδες και οδηγούς – ένα ακόμη δείγμα της στενής συνεργασίας των Hyundai Motorsport και Hyundai N για να βελτιώσουν τις επιδόσεις των οχημάτων τους. Το ολοκαίνουριο i20 N Rally2 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο χώμα, επί ελληνικού εδάφους στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στα χέρια ενός έμπειρου και καταξιωμένου ελληνικού πληρώματος.


To i20 N Rally2 των Λάμπρου Αθανασούλα – Νίκου Ζακχαίου.

To i20 N Rally2 των Λάμπρου Αθανασούλα – Νίκου Ζακχαίου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο Λάμπρος Αθανασούλας είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλλυ με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Ακρόπολις.
 Η αγωνιστική του καριέρα ξεκίνησε το 2001, ενώ το 2003 κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας Α5 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ με συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη.

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI i20