Η Lancia αποκάλυψε το μπροστινό μέρος της νέας Ypsilon

Η Lancia αποκάλυψε το μπροστινό μέρος της νέας Ypsilon

2.948 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2023)

- Πρώτη teaser εικόνα του εξωτερικού μέρους.
- Εντυπωσιάζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες.
- Κυκλικά φώτα στο πίσω μέρος.
- Δύο οθόνες στο εσωτερικό και μία ιδιαίτερη κυκλική πλατφόρμα.

Πρώτη teaser εικόνα του εξωτερικού μέρους

Η Lancia συνεχίζει την καμπάνια των teaser για τη νέα Ypsilon, δίνοντας στη δημοσιότητα μία εικόνα που αποκαλύπτει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Η εικόνα αυτή έρχεται ως συνέχεια μίας πρώτης εικόνας που έδειχνε μέρος του εσωτερικού, αλλά και της παράδοξης διαρροής του μοντέλου που βρέθηκε βουτηγμένο σε ένα αρδευτικό κανάλι, όντας μάλιστα χωρίς καμουφλάζ.

Εντυπωσιάζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες

Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε στη νέα teaser εικόνα, το εμπρόσθιο μέρος της νέας Lancia Ypsilon εμπνέεται σχεδιαστικά από το concept Pu+Ra HPE. Μπορούμε να δούμε τρεις εξαιρετικά λεπτές λεπίδες φωτός LED διατεταγμένες σε σχήμα Y που λειτουργούν ως φώτα ημέρας. Το όνομα της μάρκας είναι παρών ολογράφως χαμηλά στο καπό, ενώ οι βασικοί προβολείς φαίνεται πως είναι τοποθετημένοι στις άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα.

Κυκλικά φώτα στο πίσω μέρος

Από κει και πέρα, όπως σας παρουσιάσαμε νωρίτερα, ένα πρωτότυπο χωρίς καμουφλάζ έπεσε σε ένα αρδευτικό κανάλι. Όταν τα συνεργεία κλήθηκαν να το ανασύρουν επιβεβαιώθηκε πως η Ypsilon θα έχει στο πίσω μέρος κυκλικά φώτα, όντας και αυτά εμπνευσμένα σχεδιαστικά από το ίδιο πρωτότυπο.

Δύο οθόνες στο εσωτερικό και μία ιδιαίτερη κυκλική πλατφόρμα

Πριν από όλα αυτά η Lancia δημοσίευσε μία teaser εικόνα από το εσωτερικό της νέας Ypsilon. Εξέχον σημείο φαίνεται πως θα είναι η προσθήκη ενός «tavolino» ενός μικρού «τραπεζιού» δηλαδή, που φαίνεται να περιλαμβάνει ένα ασύρματο pad φόρτισης. Θυμίζουμε πως στην πρώτη teaser εικόνα της εταιρείας παρουσιάστηκε το ίδιο μέρος της καμπίνας, της ειδικής έκδοσης Edizione Limitata Cassina για την ηλεκτρική Ypsilon, όπου ήταν φινιρισμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας και ανάγλυφο το λογότυπο της ειδικής έκδοσης Cassina. Παρούσες στην καμπίνα της νέας Ypsilon θα είναι και δύο οθόνες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto