Στην αποκάλυψη του μονοθεσίου με το οποίο ο Φερνάντο Αλόνσο θα συμμετάσχει στο αγώνα Indianapolis 500 προχώρησε η McLaren Racing.

H McLaren του Αλόνσο για το Indy 500

2.521 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2019)

Στην αποκάλυψη του μονοθεσίου με το οποίο ο Φερνάντο Αλόνσο θα συμμετάσχει στο αγώνα Indianapolis 500 προχώρησε η McLaren Racing.

Το αγωνιστικό όχημα έχει λάβει την ονομασία #66 και όπως συνηθίζεται έχει λάβει το συγκεκριμένο πορτοκάλι χρώμα που χαρακτηρίζει τη McLaren, το οποίο είναι στην απόχρωση του φρούτου παπάγια. Το πορτοκαλί χρώμα συνοδεύεται από μπλε χαρακτηριστικά έχοντας σχεδόν ίδια όψη με το σημερινό μονοθέσιο McLaren MCL34 της Formula 1.
 

Πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου θα καθίσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να κάνει το «Triple Crown» του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Ισπανός οδηγός και δύο φορές πρωταθλητής της F1, μετρά ήδη νίκες στο Grand Prix του Μονακό στη F1 και στο Le Mans 24 ώρες. Έτσι το μόνο που πρέπει να κάνει για πάρει το «Triple Crown» είναι να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ στο Indy 500.
 
Ο Ισπανός έκανε το ντεμπούτο του στο Indy 500 το 2017 και οδήγησε για αρκετούς γύρους. Ωστόσο, ένα πρόβλημα με τον κινητήρα της Honda τον ανάγκασε να αποσυρθεί. Φέτος, η McLaren #66 διαθέτει μοτέρ Chevrolet.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Toyota
test center