Η Nissan μετατρέπει το Urvan σε όχημα αντιμετώπισης καταστροφών
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Nissan μετατρέπει το Urvan σε όχημα αντιμετώπισης καταστροφών

1.353 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2023)

- Θα κάνει την εμφάνισή του στο Tokyo Auto Salon του 2024 τον επόμενο μήνα
- Εξοπλισμένο με ελαστικά παντός εδάφους, σκάλα στο πλάι, χοντρή σχάρα οροφής και ανυψωμένη ανάρτηση για οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος
- Εφοδιασμένο με φορητές μπαταρίες για την παροχή ενέργειας σε περιπτώσεις
καταστροφών όπου δεν υπάρχει ρεύμα

Θα κάνει την εμφάνισή του στο Tokyo Auto Salon του 2024 τον επόμενο μήνα

Με το 2023 να πλησιάζει στο τέλος του, η Nissan ετοιμάζεται να αποκαλύψει πολλά οχήματα στο Tokyo Auto Salon 2024, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα είναι στο φετινό Auto Salon με μια ολοκληρωμένη σειρά εξατομικευμένων οχημάτων που βασίζονται σε υπάρχοντα αυτοκίνητα παραγωγής, συν το αγωνιστικό αυτοκίνητο Formula E, αλλά το όχημα που τράβηξε αμέσως την προσοχή ήταν ένα σημαντικά τροποποιημένο Nissan Urvan. Αυτό το τροποποιημένο Nissan Urvan ακούει στο όνομα  Disaster Support Mobile Hub.

Εξοπλισμένο με ελαστικά παντός εδάφους, χοντρή σχάρα οροφής και ανυψωμένη ανάρτηση για οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος

Το Disaster Support Mobile Hub έχει προσαρμοστεί κατάλληλα ώστε να λειτουργεί ως όχημα υποστήριξης σε περιόδους καταστροφής. Έρχεται με πολλές εξωτερικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ελαστικά παντός εδάφους, ανυψωμένη ανάρτηση για να το βοηθήσει να περάσει από ανώμαλο έδαφος, χοντρή σχάρα οροφής, με ενσωματωμένη μπάρα φωτισμού LED, που μπορεί να μεταφέρει εξοπλισμό, καθώς και σκάλα στο πλάι. Η Nissan υποστηρίζει επίσης ότι ο χώρος αποσκευών «περιέχει τα εργαλεία που πάντα αναζητούσαμε στο X-Trail», ενώ αναμένεται να έχει ένα πιο δυναμικό κιτ αμαξώματος.

Εφοδιασμένο με φορητές μπαταρίες για παροχή ενέργειας σε περιπτώσεις καταστροφών όπου δεν υπάρχει ρεύμα

Σύμφωνα με την Nissan, το Disaster Support Mobile Hub θα είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά σετ φορητών μπαταριών που προέρχονται από το ηλεκτρικό hatchback Nissan LEAF. Αυτό θα του επιτρέψει να μετατραπεί σε έναν κινητό κόμβο, ο οποίος θα παρέχει ενέργεια σε περιοχές που, όπως υποδηλώνει και το όνομα της ιδέας,  έχουν πληγεί από καταστροφές όπως σεισμοί και πλημμύρες και δεν υπάρχει ρεύμα.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda