Η TOMs Racing γυρίζει τον χρόνο πίσω με το A80 Supra Restomod
7 Φωτογραφίες »

Η TOMs Racing γυρίζει τον χρόνο πίσω με το A80 Supra Restomod

2.185 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2024)

- Η TOMs Racing παρουσίασε στο Tokyo Auto Salon ένα ανανεωμένο Toyota Supra A80
- Αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το TRD 3000GT του 1994
- Αναθεωρημένη όψη με πράσινο χρώμα, νέους προφυλακτήρες, και τριγωνικούς αεραγωγούς
- Η TOMs Racing σχεδιάζει να φέρει στο 2024 και άλλα σπορ μοντέλα

Η TOMs Racing παρουσίασε στο Tokyo Auto Salon ένα ανανεωμένο Toyota Supra A80

Η TOMs Racing είχε μια εντυπωσιακή παρουσία στο Tokyo Auto Salon. Παρότι τα πέντε από τα έξι πρότζεκτ στα οποία εργάστηκε ήταν νέα αυτοκίνητα, το πραγματικό αποκορύφωμα του περιπτέρου της ήταν ένα τροποποιημένο Toyota Supra γενιάς A80.

Αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το TRD 3000GT του 1994

Το δημιούργημα της TOMs Racing αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το TRD 3000GT που παρουσίασε η Toyota το 1994. Αυτό το μοντέλο χρησίμευε ως μια έκδοση δρόμου του αγωνιστικού αυτοκινήτου Supra που συμμετείχε στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Grand Touring.

Αναθεωρημένη όψη με πράσινο χρώμα, νέους προφυλακτήρες, και τριγωνικούς αεραγωγούς

Το τροποποιημένο Supra από την TOMs Racing, όπως και το 3000GT TRD, έχει φαρδύ bodykit και μια πλήρως αναθεωρημένη όψη. Τα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν νέα μάσκα και πίσω προφυλακτήρα ακριβώς όπως το TRD 3000GT. Επιπλέον, έχει εξοπλιστεί με τριγωνικούς αεραγωγούς, που βοηθούν στη ψύξη του κινητήρα, πλαϊνές ποδιές και πιο δυνατά φρένα Brembo. Το στοιχείο όμως που κάνει αμέσως τη δημιουργία της TOMs Racing να ξεχωρίζει από το A80, που κατασκεύασε η Toyota, είναι ο χρωματισμός με έντονο πράσινο χρώμα, ενώ οι χρυσαφί ζάντες aftermarket είναι αρκετά διαφορετικές από εκείνες του 3000GT από το οποίο εμπνεύστηκε.

Η TOMs Racing σχεδιάζει να φέρει στο 2024 και άλλα σπορ μοντέλα

Στο μέλλον, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει υπηρεσίες «ανακαίνισης» για οχήματα όπως η Celica (TA22), το AE86, το MR2.

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO