Το NT555 G2 είναι ένα ελαστικό επόμενης γενιάς και εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Σχεδιασμένο για οδηγούς που οδηγούν σύγχρονα ισχυρά σπορ αυτοκίνητά και θέλουν σταθερό χειρισμό και αξιόπιστη απόδοση φρε

Το NT555 G2 είναι ένα ελαστικό επόμενης γενιάς και εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Σχεδιασμένο για οδηγούς που οδηγούν σύγχρονα ισχυρά σπορ αυτοκίνητά και θέλουν σταθερό χειρισμό και αξιόπιστη απόδοση φρεναρίσματος.

Nitto NT555 G2

2.663.625 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το ελαστικό της Nitto χρησιμοποιεί μια ένωση πέλματος από πυρίτιο που προσφέρει υψηλή ακαμψία, ενώ το κατευθυντικό μοτίβο πέλματος έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την πρόσφυση, το φρενάρισμα και την επιτάχυνση. Είναι ανθεκτικό απέναντι στη φθορά χάρη στην ενισχυμένη ένωση γόμας που χρησιμοποιείται για στην παραγωγή του. Διαθέτει νέα συστατικά για την ενίσχυση της μοριακής αλληλεπίδρασης στην ελαστική ένωση καθιστώντας το πιο σκληρό και άκαμπτο. Ομοίως, τα σωματίδια διοξειδίου του πυριτίου ενσωματώνονται για να παρέχουν καλύτερη πρόσφυση σε κάθε στροφή. Στο ελαστικό έχουν κατασκευαστεί επίσης ζώνες υψηλού εφελκυσμού από χάλυβα και νάιλον πλήρους πλάτους για ενίσχυση της ακαμψίας και της ισορροπίας στη φθορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα μεγάλα μπλοκ πέλματος σε σχήμα κώνου αυξάνουν την πρόσφυση και την σταθερότητα στις στροφές. Το διπλό κεντρικό πλευρό δίνει στο εν λόγω ελαστικό ταχύτερη απόκριση διεύθυνσης, καθώς και υψηλή πρόσφυση σε στεγνές επιφάνειες. Τέλος, η Nitto ενίσχυσε επίσης τα μπλοκ στους ώμους του ελαστικού για να βελτιώσει την απόδοση του στις στροφές σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.
Οι ευρείες περιφερειακές αυλακώσεις σε κυκλικό σχήμα και το επιπλέον διοξείδιο του πυριτίου στην ένωση πέλματος συνδυάζονται για να ενισχύσουν την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σε πολλές διαστάσεις

Το νέο Nitto NT555 G2, όπως και όλα τα ελαστικά της σειράς διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη). Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας σημαντικών brands στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων (όπως  Toyo Tires, Linglong, Lanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center