Αlonso και Marc Coma.

Ο νυν πρωταθλητής Nasser Al-Attiyah θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του με πλοηγό τον Mathieu Baumel.

Ο Bernhard Ten Brinke θα έχει δίπλα του τον Τοm Colsoul.

Ο Giniel de Villiers (νικητής το 2009) θα αγωνιστεί με συνοδηγό τον Alex Haro.

H σύνθεση της Τοyota για το Dakar 2020

2.657 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Tα βλέμματα πέφτουν πάνω στον Alonso αλλά και τα τρία υπόλοιπα πληρώματα είναι πολύ έμπειρα σε τέτοιου είδους αγώνες.

Tην πλήρη σύνθεση των οδηγών με την οποία θα συμμετάσχει στο επόμενο Dakar ανακοίνωσε η Τοyota. H διοργάνωση θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σαουδική Αραβία από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι τις 17 του ίδιου μήνα με τους οδηγούς να χρειάζεται να διασχίσουν την μεγαλύτερη αμμώδη έρημο στον κόσμο.

Το πιο γνωστό δίδυμο οδηγών της αφορά φυσικά τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, Fernando Alonso με συνοδηγό του τον Marc Coma. Mε την ιαπωνική φίρμα ωστόσο θα τρέξουν και άλλα τρία πολύ έμπειρα πληρώματα. Αρχικά, ο νυν πρωταθλητής Nasser Al-Attiyah θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του με πλοηγό τον Mathieu Baumel, ο Giniel de Villiers (νικητής το 2009) θα αγωνιστεί με συνοδηγό τον Alex Haro και τέλος ο Bernhard Ten Brinke θα έχει δίπλα του τον Τοm Colsoul.

Και τα 4 πληρώματα θα αγωνιστούν με την πιο εξελιγμένη έκδοση του Hilux-Dakar που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Νότια Αφρική. Το αυτοκίνητο έκανε το ντεμπούτο του το 2018 λαμβάνοντας την δεύτερη και Τρίτη θέση ενώ πέρυσι, όπως είπαμε, πήρε την νίκη εύκολα στα χέρια του Al-Attiyah.
 
 

AUTOFIT PASXA
vw