• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Hamilton: «Δεν σκέφτομαι να πάω στην Ferrari»

2.479 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2019

Αφού πέταξε την σπόντα του λέγοντας πως θα βελτίωνε την Ferrari, o πέντε φορές πρωταθλητής είπε πως δεν σκέφτεται να μετακινηθεί στην ιταλική φίρμα το 2021.

Tην πεποίθησή του όταν θα βελτίωνε την Ferrari εάν μεταγραφόταν στην Ferrari εξέφρασε ο Lewis Hamilton, αν και τόνισε πως μια τέτοια κίνηση είναι απίθανη να συμβεί.

Οι φήμες για ενδεχόμενη μετακίνηση του Βρετανού στην Ferrari από το 2021 είναι πολλές με τον ίδιο τον Τοto Wolff να έχει δηλώσει πως είναι λογικό να θέλει ο Lewis να κλείσει την καριέρα του στην Scuderia.

O Hamilton δήλωσε σχετικά με τις πιθανότητες να «φορέσει» τα κόκκινα της Ferrari: «Για πολλούς η Ferrari είναι το μεγαλύτερο όνειρο στην καριέρα τους. Δεν μου αρέσει αυτό. Από τα 13 μου ανήκω στην οικογένεια της Mercedes και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό.»

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το αν σκέφτεται να πάει στην Ferrari το 2021 ο Βρετανός αποκρίθηκε: «Όχι ιδιαίτερα. Είμαι σίγουρος πως θα άλλαζα κάποια πράγματα εκεί προς το καλύτερο αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Μου πήρε 6 χρόνια για να κάνω την Mercedes νικήτρια και να την κρατήσω στην κορυφή. Έχουμε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη, εκτίμηση, θαυμασμό και σεβασμό. Απλά δεν το αφήνεις αυτό.»