Hilux: «Αγροτικό» το πρώτο mild hybrid της Toyota

Hilux: «Αγροτικό» το πρώτο mild hybrid της Toyota

5.333 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2023)

Η νεότερη γενιά του Hilux, του ιαπωνικού pick-up, θα γίνει το πρώτο mild hybrid μοντέλο της Toyota. Μάθετε πότε θα παρουσιαστεί και ποιον κινητήρα θα συνοδεύει το ήπια υβριδικό σύστημα των 48 Volt.

Μετά από πολλά φουλ hybrid, τώρα και mild hybrid η Toyota

Η Toyota ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων που επένδυσε στην υβριδική τεχνολογία δημιουργώντας στην πορεία των ετών μια ευρεία γκάμα υβριδικών μοντέλων όπως τα Yaris και Yaris Cross, τις Corolla και Corolla Cross, το C-HR που πλέον περνά στη δεύτερη του γενιά και το RAV4, τον πρωτεργάτη των SUV. Η «οικογένεια» αυτή φαίνεται πως θα συνεχίσει να επεκτείνεται, αλλάζοντας λίγο τον προσανατολισμό με το Hilux, το οποίο θα γίνει το πρώτο μοντέλο με mild hybrid σύστημα που θα περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Για να είμαστε ακριβείς, η Toyota προσφέρει ήδη ένα μοντέλο με mild hybrid σύνολο βασισμένο στον 1.500άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα ισχύος 103 ίππων που συνεπικουρείται από ένα 48βολτο σύστημα με τη ροπή να ορίζεται στα 137 Nm. Πρόκειται για το Toyota Urban Cruiser Hyryder με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων που διατίθεται στην αγορά της Ινδίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG VS CONTINENTAL
moto