Ηλεκτρικό SUV με τιμή 15.000 ευρώ ετοιμάζει η Skoda

Ηλεκτρικό SUV με τιμή 15.000 ευρώ ετοιμάζει η Skoda

3.704 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2022)

Εκτός του SUV που η Skoda ετοιμάζει σε συνεργασία με τις VW και CUPRA, οι Τσέχοι θέλουν να φέρουν στην αγορά ένα ακόμη πιο μικρό και προσιτό crossover.

Θα κάνει πάταγο στα ηλεκτρικά!

Πάνω σε ένα νέο «baby» SUV που θα τοποθετηθεί στην βάση της ηλεκτρικής crossover γκάμας της εργάζονται οι μηχανικοί της Skoda σύμφωνα με το βρετανικό Autoexpress. Στόχος της Skoda είναι να διατηρήσει τη θέση της στο VW Group ως η μάρκα που προσφέρει τα πιο προσιτά αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Skoda, VW και CUPRA φέρνουν ηλεκτρικό με τιμή 20.000 ευρώ

Η τσεχική μάρκα είναι γνωστό πως αναπτύσσει ήδη μαζί με την Volkswagen και την CUPRA ένα μικρό ηλεκτρικό για χάρη του οποίου λέγεται πως υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις για το αμάξωμα και τις μπαταρίες που αυτό θα φέρει. Στόχος του VW Group είναι το αυτοκίνητο αυτό να κοστίζει γύρω στα 20.000 ευρώ. Η άφιξή του αναμένεται το 2026, αν και η αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί ήταν το 2023.

Νέο «baby» SUV με τιμή 15.000 ευρώ αναπτύσσει η Skoda

Τώρα, το νέο αφεντικό της Skoda, κ.Klaus Zellmer, αποκάλυψε πως οι Τσέχοι θέλουν τώρα να κατασκευάσουν ένα ακόμη πιο προσιτό ηλεκτρικό, η τιμή του οποίου θα είναι ίδια ή ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτή του νέου Fabia (θυμίζουμε πως η νέα γενιά Fabia κοστίζει στην Ελλάδα από 14.900 ευρώ). Ο κ.Zellmer δήλωσε σχετικά: «Εξετάζουμε την πιθανότητα η Skoda να είναι η μάρκα εντός του Ομίλου VW που θα προσφέρει ένα ακόμη πιο προσιτό ηλεκτρικό. Το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια, επομένως δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν. Η Skoda, κατά την άποψή μου, πρέπει να είναι η μάρκα που θα προσφέρει την ευκολότερη πρόσβαση στα μοντέλα του VW Group».

Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
OPEL