Το εσωτερικό του Nissan Micra είναι αρκετά μοντέρνο με γουστόζικη σχεδίαση και καλά επίπεδα ποιότητας, ενώ από άποψη χώρων 4 ενήλικες θα βολευτούν χωρίς παραχωρήσεις.

Στο Ibiza η ποιότητα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά στάνταρ με ένα άκρως στιβαρό, αλλά λιτό διάκοσμο που ξεχωρίζει η οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

Στιβαρή συναρμογή, με άρτια εργονομία και αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα θα συναντήσουμε στην ευρύχωρη καμπίνα του Hyundai i20.

Εσωτερικό: Μοντέρνο το Micra, στιβαρό το Ibiza

19.487 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Το Micra προτάσσει ένα πιο μοντέρνο χαρακτήρα, όντας πιο ζωντανό χρωματικά, ειδικά στις κορυφαίες του εκδόσεις, με αντίστοιχα πολύ καλή απτή ποιότητα και συναρμογή. Η γενική εικόνα σου βγάζει κάτι πιο παιχνιδιάρικο, ενώ έχει τοποθετηθεί πολύ εύστοχα ο λεβιές των ταχυτήτων.

Από άποψη στιβαρότητας πάντως το Ibiza κερδίζει τις εντυπώσεις, παρά το γεγονός πως επικρατούν μόνο σκληρά πλαστικά. Πολύ καλό βαθμό στο θέμα της ποιότητας παίρνει και το μικρό της Hyundai, το οποίο είναι από τα πιο πρακτικά μοντέλα της κατηγορίας, διαθέτοντας αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα.

Παράλληλα, παίρνοντας ως βάση της σύγκρισης της συγκεκριμένες εκδόσεις, το Ibiza είναι το μοναδικό με οθόνη αφής, στοιχείο που παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς εξυπηρετεί και την εργονομία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center