Αν και έχει το μικρότερο (συγκριτικά) μεταξόνιο εδώ, το Skoda Rapid Spaceback είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο σε «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών.

Αχανής ο χώρος αποσκευών του Opel Astra Sports Tourer (540 λτ.), ο οποίος είναι και ο πιο πρακτικός σε φόρτωση.

Χώροι- Χρηστικότητα: «Βασιλιάς» το Astra Sports Tourer

37.639 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2018)

Η στέισον βάγκον έκδοση του Opel Astra εκμεταλλεύεται στο έπακρο το μεγαλύτερο μήκος και το ανάλογο μεταξόνιο για να προσφέρει κορυφαία ευρυχωρία στην καμπίνα, αλλά και έναν τεράστιο χώρο αποσκευών (540 λτ.). Ο τελευταίος μάλιστα είναι εξαιρετικά πρακτικός χάρη στο κανονικό σχήμα και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. Το Astra Sports Tourer μπορεί να χρησιμεύσει και για μία μίνι μετακόμιση!

Μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών του i30 Fastback με 450 λτ, όπως διαμορφώθηκε με το ιδιαίτερο στυλ του πίσω μέρους και την αύξηση του μήκους σε σχέση με το απλό i30. Αντίστοιχοι της χάτσμπακ έκδοσης είναι οι χώροι για τους επιβάτες, με το πλάτος της καμπίνας να ξεχωρίζει.

Το Rapid Spaceback, μπορεί να είναι το πιο compact σε διαστάσεις, αλλά θα βολέψει απόλυτα τις ανάγκες μιας οικογένειας με τα 415 λτ. χώρου αποσκευών και το πλεόνασμα χώρων στην καμπίνα. Η τελευταία διακρίνεται για τις πολλές πρακτικές λύσεις που προσφέρει.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
NISSAN