Καλοσχε-διασμένο και ποιοτικό το ταμπλό του i30 Fastback, όπως και του 5θυρου άλλωστε το οποίο είναι πανόμοιο. Η «αιωρούμενη» οθόνη αφής ξεχωρίζει στο κέντρο του ταμπλό.

¶κρως ποιοτικό, κομψό και high-tech το ταμπλό του Astra Sports Tourer, η οθόνη αφής του οποίου είναι η καλύτερη και άριστα «χτισμένη» στο όλο σύνολο.

Συγκρατημένο σχεδιαστικά, αλλά στιβαρό και γεροδεμένο το ταμπλό του Rapid Spaceback, που έχει ρίξει το βάρος στην ουσία.

Εσωτερικά: Καθένα με τη χάρη του

37.649 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2018)

Στο εσωτερικό του η Fastback έκδοση του Hyundai i30 δεν διαφέρει σε τίποτα από το hatchback, με τη σχεδίαση να είναι και εδώ όμορφη με έντονα σύγχρονο διάκοσμο. Η προεξέχουσα 8 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας προσδίδει πόντους στο high tech προφίλ του. Προσεγμένη η ποιότητα και φινίρισμα, αλλά το Opel Astra υπερτερεί. 

Το ταμπλό του τελευταίου σχεδιαστικά είναι ίδιο με αυτό της χάτσμπακ έκδοσης. Συνολικά σε κερδίζει με την προσοχή στη λεπτομέρεια και το συγκριτικά πιο premium ύφος του, με την μεγάλη οθόνη ενσωματωμένη στο κέντρο του ταμπλό να είναι όλα τα λεφτά. Μέχρι και οι διακόπτες - μοχλοί - χειριστήρια έχουν μια ανώτερη ποιοτικά αίσθηση. Iδιαίτερη αίγλη προσφέρει η στάνταρ υπηρεσία τηλεματικής και προσωπικής εξυπηρέτησης Opel OnStar.

Το πιο «συγκρατημένo» σχεδιαστικά από τα τρία είναι το εσωτερικό του Skoda Rapid Spaceback. Λιτό και με απλές ευθείες γραμμές συνθέτει ένα άκρως συμπαθητικό σύνολο το οποίο διακρίνεται για τη στιβαρότητά του. Εδώ δεν υπάρχει μαλακό πλαστικό, αλλά η ποιότητά των σκληρών υλικών, το επίπεδο συναρμογής και το φινίρισμα σε κερδίζουν με δεδομένη και την χαμηλή τιμή και κυρίως υπόσχονται αντοχή στο χρόνο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
OPEL