Αυτή είναι η νέα GLS η οποία αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της GL.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η νέα GLS η οποία αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της GL.

Ιδού η νέα GLS

5.770 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2015)

Η Mercedes-Benz GLS είναι ουσιαστικά η ανανεωμένη GL και η εμφάνισή της δεν μας κάνει κάποια ιδιαίτερη αίσθηση καθώς σας την έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz η νέα GLS είναι η S-Class των SUV. Βέβαια, στην πράξη έχουμε να κάνουμε με μία ανανεωμένη GL η οποία απέκτησε και ένα S στην ονομασία της.
Το εμπρός μέρος έχει νέα εμφάνιση καθώς διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα φώτα με στοιχεία LED εμπρός και πίσω, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός και πίσω και φυσικά νέα σχέδια ζαντών. 
Στο εσωτερικό, το οποίο είναι 7θέσιο η μεγαλύτερη αλλαγή, σε σχέση πάντοτε με την GL, εντοπίζεται στο κέντρο του ταμπλό και στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων, η οποία είναι 8,0 ιντσών και παραπέμπει σε τάμπλετ.
Όπως είναι φυσικό, η GLS είναι προικισμένη με όλα τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα άνεσης και ασφάλειας που κάνουν την οδήγησή της πιο ξέγνοιαστη. 
Όσον αφορά τα μοτέρ της, o V8 biturbo της GLS500 4MATIC αποδίδει πλέον 449 ίππους, ενώ η κορυφαία GLS 63AMG έχει φτάσει στους 577 ίππους.
Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Αντζελες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Νέα φώτα και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας στο πίσω μέρος της GLS.

Νέα φώτα και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας στο πίσω μέρος της GLS.

Hyundai
NISSAN