Ιαπωνικό ή γερμανικό;

Ιαπωνικό ή γερμανικό;

(5/1/2017)

Θέλεις να δεις τις μάχες των μοντέλων τους; Μπες, διάλεξε και μάθε τα όλα!

Ψάχνεις αυτοκίνητο, έχεις καταλήξει σε 2-3, σύμφωνα και με το μπάτζετ σου και δεν έχει μπει ακόμα στο «μηχανάκι» συγκρίσεων του AutoΤρίτη; Πρέπει να είσαι τρελός!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κι αυτό γιατί στην παρακάτω σελίδα συγκρίσεων, μπορείς εύκολα και γρήγορα να τσεκάρεις 2 ή και 3 μοντέλα αυτοκινήτων, εξετάζοντας το ένα δίπλα στο άλλο για τα πάντα! Κυριολεκτικά, αφού μιλάμε για 200 συγκριτικούς τομείς, κάποιοι από τους οποίους μπορεί να μην... ήξερες καν ότι υπήρχαν.

 
Σε πρώτη φάση, θα πάρεις όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι: Κυβισμό, τιμή, τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, και τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, τη στιγμή που μιλάμε.
 
Ακριβώς από κάτω όμως ακολουθούν, συγκριτικές αναλύσεις για να σου λυθεί κάθε απορία, όπως για παράδειγμα, ποιος βγαίνει νικητής στη σύγκριση Honda Vs Volkswagen;
  • Ποιο καίει περισσότερο;
  • Ποιο κερδίζει σε επιδόσεις;
  • Ποιο έχει καλύτερες εγγυήσεις;
  • Ποιο έχει μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό του;
  • Ποιο διαθέτει αισθητήρα παρκαρίσματος, φώτα LED, θερμαινόμενους καθρέπτες, cruise control, ηλιοροφή και δεκάδες άλλα πλεονεκτήματα;
Ταυτόχρονα μάλιστα, πέραν από τα επίσημα στοιχεία γύρω από το αυτοκίνητο που εξετάζεις, θα βρεις και μία σειρά από πληροφορίες με βάσει τις δοκιμές του AutoΤρίτη, για να έχεις και μια εικόνα του αυτοκινήτου στην πράξη.
 
Πριν αποφασίσεις λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ να πατήσεις το κουμπί «Επόμενη Σελίδα» που βρίσκεται από κάτω. Πάτα και σύγκρινε τώρα!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center