Είμαι ευγνώμων για την ομάδα η οποία με υποστήριξε τόσο εντός όσο και εκτός πίστας δήλωσε ο Hamilton μαζί με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του.

"Είμαι ευγνώμων για την ομάδα η οποία με υποστήριξε τόσο εντός όσο και εκτός πίστας" δήλωσε ο Hamilton μαζί με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του.

Lewis Hamilton: Στην Mercedes για άλλα 2 χρόνια

3.948 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2023)

Έπεσε το μελάνι στο χαρτί και ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα παραμείνει στην Mercedes μέχρι και το 2025. Μαζί του θα μείνει και ο George Russell ως το 2025.

Διετές συμβόλαιο για τους Βρετανούς οδηγούς

Έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές. Μάλιστα, ώρες πριν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 Jacques Villeneuve δήλωσε ότι δε θα του έκανε εντύπωση εάν έβλεπε τον Hamilton στην ίδια ομάδα με τον "παλιό" αντίπαλό του… τον Max Verstappen.
 
Ο κύβος όμως ερρίφθη. Ο 38χρονος Lewis Hamilton συμφώνησε με την Mercedes σε ένα συμβόλαιο που δεσμέυει τον βετεράνο οδηγό μέχρι το 2025. Ο Hamilton αυτή τη στιγμή είναι 4ος στο Πρωτάθλημα των Οδηγών για το 2023, με διαφορά 183 πόντων από τον προπορευόμενο «Ιπτάμενο Ολλανδό» Max Verstappen.
 
Η ακόρεστη δίψα του Hamilton για το 8ο πρωτάθλημα είναι αυτή που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση. «Δεν έχουμε υπάρξει ξανά πιο πεινασμένοι για νίκη» δήλωσε ο ίδιος. «Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε όποια και αν είναι η πρόκληση και θα νικήσουμε». Ο Hamilton δεν έχει βρεθεί στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου από το μακρινό Saudi Arabian Grand Prix του 2021. «Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε περισσότερα και δε θα σταματήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε».

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center